Hej dziewczyny! Zapewne nie jedna z Was ma to już za sobą i mogłaby pomoc mi ocenić czy moge być w ciąży. Od początku tego roku miesiączki mi się uregulowały jednak ostatnia zamiast być tak jak zazwyczaj to przyszła do mnie 12 października. Rozmawiałam ostatnio z chłopakiem tak ogólnie na temat ciąży i skłoniło mnie to do myślenia, bo kochalismy się bez zabezpieczenia. Zrobiłam więc dzisiaj test ciążowy. Trudno mi ocenić czy 2 związku z ostatnią miesiączka która była w innym terminie to czy następna powinnam dostać czy około 20 czy może 12 tego miesiąca ale postanowiłam zrobić ten test a wynik wyszedł taki jak widzicie na zdjęciu. Jest druga kreska ale bardzo blada, czy to ja się schizuje czy możliwe że jestem w ciąży??
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Jeśli pojawiło się do 5 min ,to jak najbardziej jestWitam Jestem tu nowa, przekopałam forum i również postanowiłam napisać. Pomożecie z interpretacją testu? Tydzień temu robiłam pierwszy i wyszedł negatywny, dziś (2 dni przed @) pojawił się cień cienia. Co myślicie? Z góry dziękuję za odpowiedzi
reklama
Aga1402
Pozytywny . Widać gołym okiem. GratulacjeWitam Jestem tu nowa, przekopałam forum i również postanowiłam napisać. Pomożecie z interpretacją testu? Tydzień temu robiłam pierwszy i wyszedł negatywny, dziś (2 dni przed @) pojawił się cień cienia. Co myślicie? Z góry dziękuję za odpowiedzi
niekoniecznie. ja podczas 1 ciąży (która poronilam tydzień po teście ciążowym) udalam się Odrazu do ginekologa, wtedy nie wiedziałam że lekarz i tak nic nie zobaczyNo raczej to badanie się robi prywatnie. Jeszcze się nie spotkałam z tym, aby dostać skierowanie na Beta hcg
no i nie zobaczył nic na usg, ale właśnie skierował mnie na beta hcg, aby miec jasność.
U
użytkowniczka Co
Gość
niekoniecznie. ja podczas 1 ciąży (która poronilam tydzień po teście ciążowym) udalam się Odrazu do ginekologa, wtedy nie wiedziałam że lekarz i tak nic nie zobaczy
no i nie zobaczył nic na usg, ale właśnie skierował mnie na beta hcg, aby miec jasność.
Ginekolog tak, ale dziewczyna pisze o lekarzu rodzinnym.
Chrząszczyk 1
Obu dziewczynom można już pocichutku pogratulować i życzyć wszystkiego dobrego[emoji4]
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Kosiaa, jesteś w ciąży, gratulacje! Za betę się płaci ok.40zł, nie potrzebujesz skierowania, nie musisz być na czczo, możesz jechać nawet w nocy, jeśli masz całodobowe laboratorium.
Z kolejnym testem wstrzymaj się do jutra rana - zrób go tuż po przebudzeniu, z porannego moczu.
Kuleczka, ja baaardzo rzadko widzę cienie cienia, ale u Ciebie jest druga kreska
Z kolejnym testem wstrzymaj się do jutra rana - zrób go tuż po przebudzeniu, z porannego moczu.
Kuleczka, ja baaardzo rzadko widzę cienie cienia, ale u Ciebie jest druga kreska
U
użytkowniczka Co
Gość
Właśnie idę po następny test ciążowy, aby się upewnić tymbardziej że jest to jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki. Dziękuję bardzo, upewnię się i dam znać!
Testy robi się z porannego moczu. Zwłaszcza przed terminem miesiączki.
reklama