reklama
Rozwiązanie
Nie wiem czy dobrze robie biorąc tą luteine mam dawkowanie 2x3 to dość spora dawka. A może tak być że gdzieś pomiędzy zaskocze i ta @ sie nie pojawi ?
reklama
Beta hCG - co oznacza i jakie są jego normy podczas ciąży - canpolbabies.com
Czy niskie stężenie hCG oznacza ciążę bezzarodkową? Jakie są normy B-hCG w różnych tygodniach ciąży? Sprawdź, jak przebiega badanie hCg podczas ciąży.
canpolbabies.com
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ile dni spóźnia ci się okres ? No i czy wiesz kiedy była owulacja?tak i jak napisałam mam jakieś dziwne objawy których normalnie nie mam przed @ najbardziej mnie zastanawiają te mndłości nie tylko poranne i że kawa mi nie smakuje jak wcześniej
Aguu
Żadne objawy nie świadczą o ciąży bardziej niż wynik bety.tak i jak napisałam mam jakieś dziwne objawy których normalnie nie mam przed @ najbardziej mnie zastanawiają te mndłości nie tylko poranne i że kawa mi nie smakuje jak wcześniej
Przed zagniezdzeniem objawy są albo typowe dla fazy lutealnej albo po prostu nie związane z plodnoscia, np chorobowe.
Ostatnia edycja:
jasani
Bardziej obstawiam zatrucie pokarmowe niż ciąże. Poza tym mdłości na tak wczesnym etapie nie występują.tak i jak napisałam mam jakieś dziwne objawy których normalnie nie mam przed @ najbardziej mnie zastanawiają te mndłości nie tylko poranne i że kawa mi nie smakuje jak wcześniej
reklama