Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luteinę nie stosuje się tylko w ciąży, ale też przy zaburzeniach hormonalnych, czy bolesnych miesiączkach ale dlaczego lekarz ci ja przepisał to nie wiem. Zrobił USG?Sprawa wygląda następująco nadal nie pojawiła sie @ więc udalam się do gina przepisal mi luteine jak to się ma do owulacji może ktoś mi powie?
Luteine podaje się także, aby wywołać miesiączkę. Ciąży nie ma, bo beta za mała. Powinien zbadać dlaczego miesiączka się nie pojawia. Jest wiele różnych powodów.Nie zrobił Usg tylko przebadał i dał luteinę.
No cyrk normalny ogrom informacji i przypadków opisywanych w internecie powala z nóg
U mnie beta w 26dc była 2.9 dzisiaj jestem w 21 tc. Zrób test ciążowy!Luteine podaje się także, aby wywołać miesiączkę. Ciąży nie ma, bo beta za mała. Powinien zbadać dlaczego miesiączka się nie pojawia. Jest wiele różnych powodów.
Skoro beta tak mała to test ciazowy w ogóle już nic nie pokaże...U mnie beta w 26dc była 2.9 dzisiaj jestem w 21 tc. Zrób test ciążowy!
Skoro beta tak mała to test ciazowy w ogóle już nic nie pokaże...