reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy to ciąża? słabo widoczna druga kreska

reklama
Dziewczyny tak bym chciala zeby bylo tak jak w Waszym przypadku, ale spoko, nie nakrecam sie ;) ten test byl z popoludnia a dzis dopiero 25 dc, wiec wiem ze to roznie moze byc. Zobacze co pokaze jutro z samego rana :)

Dziewczyny tak bym chciala zeby bylo tak jak w Waszym przypadku, ale spoko, nie nakrecam sie ;) ten test byl z popoludnia a dzis dopiero 25 dc, wiec wiem ze to roznie moze byc. Zobacze co pokaze jutro z samego rana :)
A jak długie masz cykle? Najlepiej poczekać do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki. Ja robiłam dzień przed, ale to tylko dlatego że zaobserwowalam że coś jest inaczej: zawsze przed @ waga szła mi w górę, bo zatrzymywala się woda, a tym razem zaczęła spadać, i taki oto miałam dziwny pierwszy objaw ciąży :p
Trzymam kciuki żeby się udało, daj znać! :)

Robiłaś dzisiaj rano? :)
Hej,
Tak robilam ale caly czas wyglada to tak samo, kreska nic nie sciemniala, wiec dalej sobie spokojnie czekam :) zawsze mialam regularne cykle 28-29 ale odkad zaczelam sie starac czyli od 4 miesiecy cos mi sie poprzestawialo jak na zlosc i zdarzyl sie juz 24 i 31 dniowy :/ takze teraz juz poczekam do 31 dnia z kolejnym testem, no chyba ze okres przyjdzie wczesniej, oby nie :)

Hej,
Tak robilam ale caly czas wyglada to tak samo, kreska nic nie sciemniala, wiec dalej sobie spokojnie czekam :) zawsze mialam regularne cykle 28-29 ale odkad zaczelam sie starac czyli od 4 miesiecy cos mi sie poprzestawialo jak na zlosc i zdarzyl sie juz 24 i 31 dniowy :/ takze teraz juz poczekam do 31 dnia z kolejnym testem, no chyba ze okres przyjdzie wczesniej, oby nie :)
To kiedy mam kibicować? :)

Paula, przed pierwszą ciążą tak miałam, cykle od 25 do 33 dni i test zrobiłam dopiero w 34 dc, żeby mieć pewność, że to to :D
Za to po porodzie już 28 dni z zegarkiem w ręku i w drugiej ciąży testowałam od razu w 28dc :D

reklama
Do góry