Hej kochane, jestem tu nowa i przychodze do Was z pytankiem :-) Kochamy sie z narzeczonym dosc czesto i stosujemy prezerwatywy. W tamtym miesiacu kochalismy sie akurat w dni plodne i pech chcial, ze kilka razy prezerwatywa sie zsunela. Okres przyszedl na czas i trwal tyle ile zawsze czyli piec dni ale byl bardzo skapy. Zrobilam dwa testy, ktore byly negatywne. W tym miesiacu rowniez kochalismy sie w dni plodne i rowniez sie zsunela kilka razy. Okres powinnam dostac dopiero jutro ale dziwnie sie czuje. Mam wrazliwe sutki (nigdy wczesniej przed miesiaczka sie to nie zdarzalo), czasem delikatnie zaboli mnie brzuch, mam straszne wzdecia i zaparcia. Dziwi mnie rowniez to, ze zwykle przed okresem mialam sucho a teraz od jakichs trzech dni leci mi zoltawy gesty sluz. Nie moge juz doczekac sie jutra. Czy Waszym zdaniem jest jakakolwiek szansa na ciaze? Nie chce robic testu bo nie ma sensu skoro jutro mam dostac @, ale strasznie sie denerwuje. Podniescie mnie troche na duchu i pomozcie przetrwac do jutra :-)
reklama
I jak granatova robilas test?? Jestes w ciazy ?? )
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Pieknaszyszunia
to nie prima, sama bym siebie nie wkręcała
Pieknaszyszunia
moje wyniki z dzis HCG całkowiteHCG+β583,50 mIU/ml
reklama
Pieknaszyszunia
O kurczaczki To ktory to tydzien? 6?
wlasnie kurczaki
wg mnie 5tc, ale jutro zapisuje sie do gina, wiec niech on poprawnie wyliczy, ale jestem szczesliwa...
Podziel się: