reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Hej kochane, jestem tu nowa i przychodze do Was z pytankiem :-) Kochamy sie z narzeczonym dosc czesto i stosujemy prezerwatywy. W tamtym miesiacu kochalismy sie akurat w dni plodne i pech chcial, ze kilka razy prezerwatywa sie zsunela. Okres przyszedl na czas i trwal tyle ile zawsze czyli piec dni ale byl bardzo skapy. Zrobilam dwa testy, ktore byly negatywne. W tym miesiacu rowniez kochalismy sie w dni plodne i rowniez sie zsunela kilka razy. Okres powinnam dostac dopiero jutro ale dziwnie sie czuje. Mam wrazliwe sutki (nigdy wczesniej przed miesiaczka sie to nie zdarzalo), czasem delikatnie zaboli mnie brzuch, mam straszne wzdecia i zaparcia. Dziwi mnie rowniez to, ze zwykle przed okresem mialam sucho a teraz od jakichs trzech dni leci mi zoltawy gesty sluz. Nie moge juz doczekac sie jutra. Czy Waszym zdaniem jest jakakolwiek szansa na ciaze? Nie chce robic testu bo nie ma sensu skoro jutro mam dostac @, ale strasznie sie denerwuje. Podniescie mnie troche na duchu i pomozcie przetrwac do jutra :-)

reklama
Nie robilam jeszcze testu. Kolo 11 rano dostalam okres ale do tej pory sie nie rozkrecil i narazie tulko plamie. Zobaczymy co bedzie do wieczora

IMG_6017.jpgIMG_6018.jpg sobota 30.03 test I z drugiego sika ok 9 rano

IMG_6019.jpgIMG_6020.jpgniedziela 31.03 test II ok 6 rano
a może to prima aprilis?

Załączniki

• IMG_6017.jpg
    IMG_6017.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 131
  • IMG_6018.jpg
    IMG_6018.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 151
  • IMG_6019.jpg
    IMG_6019.jpg