reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Witam wszystkie forumowiczki :)

Moim problemem jest spóźniająca się @ (5dni)
Zauważyłam u siebie dziwne zmiany których wcześniej nie miałam:
-kłucie w dole brzucha ( jakby wbijanie szpilki)oraz skurcze przeważnie w nocy momentami ból jest nie do wytrzymania...
-ból piersi "po bokach"
-bolące sutki

Czy któraś z Was tak miała i co o tym sądzicie? Nie chcę na razie robić testu ponieważ nie chce się rozczarować.
Proszę szybką odpowiedź :)

hej znow ja odpisze :)) wyzej pewnie przeczytalas ile testow zrobilam zanim mi wyszedl pozytywny kazdy juz mowil ze mam cos z czaszka :)) ale ja wlasnie po tym dizwnym bolu piersi wiedzialam ze jestem w ciazy to nie byl bol jak na okres bo co miesiac mnie pobolewaja, byl duzo mocniejszy wlasnie w tych okolicach o ktorych piszesz, jak przytulilam sie do meza myslalam ze mi odpadna :zawstydzona/y:nigdy tak nie mialam i po tym bolu wlasnie wiedzialam ze jestem w ciazy teraz jak i wczesniej ale to moj przypadek przeczytasz ze w 100 innych byl bol piersi a ciazy nie takze kazda kobieta jest inna. pozdrawiam. jesli ci sie okres spoznia 5 dni to smialo mozesz robic test i koniecznie daj znac pozdrawiam i trzymam kciuki

Hej ! Dzisiaj robiłam test i wyszedł negatywny :( nie był robiony z pierwszego moczu. Nadal jednak nie mam @ to już 6 dzień . Piersi dalej bolą po bokach i wieczorne klucia dalej mi towarzysza. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Może coś ze mną jest nie tak ?? Dziewczyny poradzcie co robić ... Według moich obliczeń byłby to już 5-6 tydzien wiec wydaje mi się, ze już coś powinno wyjść . :((

Witam.Ja jestem przed spodziewaną @ 24tego ale od pewnego czasu zle się czułam mdłości,zawroty głowy i totalny odrzut od kawy więc wczoraj zrobiłam wieczorem test i wyszła delikatna druga kreseczka.Nst tescik zrobię pod koniec tygodnia ale już rano z pierwszego moczu.Trzymajcie kciuki:sorry:

mloda no wydaje mi sie ze powinno juz byc widac ale moze powtorz test dla pewnosci jesli nie bedziesz w ciazy to pewnie miesiaczka przyjdzie na dniach.Baska trzymam kciuki moj 1 pozytywny test tez byl bladziutki

Dziewczyny dzisiaj popatrzylam na test i jest druga blada kreseczka. Dodam, ze wczoraj po zrobieniu już wiecej nie spogladalam na tescik. Jutro zrobię jeszcze jeden. ;)

reklama
Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Dzisiaj dowiedziałam się, że będziemy mieli z mężem dzidziusia. Co do testów zrobiłam 3. Pierwszy miał dwie kreseczki ale ta druga bladziutka.Drugi był negatywny, a trzeci znów bladziutka.Stwierdziłam dośc tych tesów idę na krew. I wykonałam badanie beta HCG i wyszło że jestem w ciąży.

Pozdrawiam

Do góry