reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Jeszcze raz gratuluje kochana i zycze pieknych ciazowych miesiecy :-) A ja dzis doznalam szoku. 28 marca dostalam okres jak w zegarku. Na poczatku tylko plamilam a pozniej byl juz normalny. Zawsze trwal rowniutke 5 dni wiec w poniedzialek powinien sie skonczyc i tak tez bylo. A tu dzisiaj znowu zaczelam plamic o_O Szyjka niziutko i rozpulchniona. Do tego strasznie bola mnie plecy, jajniki i w ogole wszystko. A spac to bym mogla do nastepnych swiat. Mam juz w glowie czarne scenariusze czy jakies chorobsko mi sie "tam" nie przyblakalo. Bo jesli nie, to skad moglo sie to wziac?

reklama
Myslalam o tym, ale moj narzeczony pomysli od razu ze panikuje ze ciaza itp. itd. Wiec narazie dam sobie spokoj :-) chociaz teraz siedze i wkurza mnie to. To w sumie nie jest bol bo tak tego nazwac nie mozna, tylko klocie. Jakby ktos szpileczki mi wbijal

Jeszcze raz Ci kochana gratuluję :) Ja bardzo chciałabym być znowu w ciąży, marzę o drugim dziecku. Mam już synka, ma 13 miesięcy :) Ale niestety narzeczony nie chce, więc liczę na jakąś małą wpadeczkę :p

A ja czuje się bardzo dobrze. Jak na razie nic mi nie dolega. Pełna radości. W piątek widziałam na usg pęcherzyk dzidziusia. 12 następna wizyta już będzie biło serduszko,nie mogę się doczekać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry