reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Jeszcze raz gratuluje kochana i zycze pieknych ciazowych miesiecy :-) A ja dzis doznalam szoku. 28 marca dostalam okres jak w zegarku. Na poczatku tylko plamilam a pozniej byl juz normalny. Zawsze trwal rowniutke 5 dni wiec w poniedzialek powinien sie skonczyc i tak tez bylo. A tu dzisiaj znowu zaczelam plamic o_O Szyjka niziutko i rozpulchniona. Do tego strasznie bola mnie plecy, jajniki i w ogole wszystko. A spac to bym mogla do nastepnych swiat. Mam juz w glowie czarne scenariusze czy jakies chorobsko mi sie "tam" nie przyblakalo. Bo jesli nie, to skad moglo sie to wziac?

reklama
Myslalam o tym, ale moj narzeczony pomysli od razu ze panikuje ze ciaza itp. itd. Wiec narazie dam sobie spokoj :-) chociaz teraz siedze i wkurza mnie to. To w sumie nie jest bol bo tak tego nazwac nie mozna, tylko klocie. Jakby ktos szpileczki mi wbijal

Jeszcze raz Ci kochana gratuluję :) Ja bardzo chciałabym być znowu w ciąży, marzę o drugim dziecku. Mam już synka, ma 13 miesięcy :) Ale niestety narzeczony nie chce, więc liczę na jakąś małą wpadeczkę :p

A ja czuje się bardzo dobrze. Jak na razie nic mi nie dolega. Pełna radości. W piątek widziałam na usg pęcherzyk dzidziusia. 12 następna wizyta już będzie biło serduszko,nie mogę się doczekać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry