reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Butterfly powiedzialabym ze lepiej idz do gina i to jak najszybciej.... i z tego co pisalas to nie chcesz byc w ciazy, czego ci zycze, jak wyjdzie inaczej to trudno, mam nadzieje ze dasz rade... no i jak juz bedziesz wiedziala o co chodzi to zainwestuj w tabletki anty lub gumki... :dry:

Dziewczyny trzymam kciuki za was i za to by wreszcie przybylo tutaj fasolek;-) taki wiosenny prezencik byscie mialy ;-))))

Butterfly powiedzialabym ze lepiej idz do gina i to jak najszybciej.... i z tego co pisalas to nie chcesz byc w ciazy, czego ci zycze, jak wyjdzie inaczej to trudno, mam nadzieje ze dasz rade... no i jak juz bedziesz wiedziala o co chodzi to zainwestuj w tabletki anty lub gumki... :dry:
masz racje, nie chcialabym miec w tym wieku juz dziecka ale jesli okaze sie ze jestem w ciazy to bede starala sie jak najlepiej wychowac to dziecko i pogodzic wszystko :)

hej dziewczyny, mam pytanie do was, mysle ze bardziej sie znacie na tym niz ja :)
Otoz tak, cykle mam myslalam ze 28 dniowe. No ale jak obliczam na kaklulatorze plodnosci ze ostatnia miesiaczke mialam 16 lutego a cykl trwal 28 to nastepna wypada mi 16 marca, a w rzeczywistosci mialam 15 tak jak by przy 27diowym cyklu. Poprzednich nie pamietam a swoje zapiski stracilam razem z telefonem. Wiec zalozmy ze mam 27/28 dniowe cykle, ost okres miałam 15 marca, i wczoraj albo przed wczoraj mialam miec owulacje, i pewnie ja mialam. Wczoraj sie kochalam z moim facetem troche nas ponioslo i kochalismy sie caly stosunek bez żadnego zabezpieczenia, tylko ze przed samym koncem wyjął. I tak mnie zastanawia czy duze są szanse na ciaze? Moze mialam i wczoraj ta owulacje, moze przed wczoraj. A dzis widze ze mam troche sluzu i boli mnie podbrzusze lekko. No nie wiem, wezcie cos poradzcie bo ja sie gubie troche w tym juz :)

Czesc dziewczyny ; ) juz sie troche w tym wszystkim pogubilam we wrzesniu odstawilam tabletki antykoncepcyjne i od tamtej pory @ plata mi figle ;p no ale przejde do sedna sprawy. 21.02 kochalam sie z moim partnerem i po 2-3 dniach zaczely mnie strasznie sutki bolec myslalam ze umre przy kazdym dotknieciu ale 2.03 dostalam 'miesiaczke' trwala ona z 4 dni i bylo to bardziej plamienie a nie miesiaczka ( bole sutkow ustapily wraz z koncem tego plamienia) no i nic sobie z tego nie zrobilam i po jakims tyg zaczal mnie brzuch bolec jak na miesiaczke do tego doszedl bol jajnikow, zoladka (raz wstalam z takim bolem zoladka ze myslalam ze do pracy nie dojde zjadlam jajecznice az mnie cofnelo) ciagle mam wzdecia az czasami wstyd wyjsc z domu bo co chwile pierdzioszki :zawstydzona/y: sie 'wlaczaja' i tak mam przez caly dzien i doslownie co chwilunie. ale zrobilam test wynik - negatywny. zapisalam sie do gina w piatek wizyta ale czy test sie mogl mylic ?! zgupiec mozna z tego wszystkiego. a co jeszcze to mam jakies takie uczucie ze jednak fasolka jest. zawsze gdy robilam testy i wynik negatywny to czarna rozpacz a tym razem jak zobaczylam jedna kreske to nic z tego sobie nie zrobilam bo po prostu to czuje wiem wiem jeszcze bardziej sie nakrecam :-( a do tego od poniedzialku mam taki sluz brunatny myslalam ze to @ przyszla wczesniej ale nici po niec ciagle leci ten sluz i mam wrazenie ze mam 'mokro' ehm. A wczoraj jeszcze taki okropny dzien mialam nie dobrze mi bylo a jak zapalilam :zawstydzona/y: to myslalam ze zwroce wszystko no i spanie mnie lapie od kilku dni i musze sie zdrzemnac chociaz 2-3h bo padam . Jakos to wszystko napisalam bez ladu i skladu. Mam nadzieje ze chociaz troche pomozecie mi rozwiklac to wszystko a tym razem milego popoludnia zycze :*

Madziu, jesli Twój partner nie miał w Tobie wytrysku to z pewnością nie jesteś w ciąży:)
Suprise, testy lubią się mylić, a opisane przez Ciebie objawy mogą świadczyć o ciąży.

Witam dziewczyny przede wszystkim chcialam wam podziekowac za wsparcie mile slowa i dodanie otuchy :):) Dzis rano robilam test i niestety PRZEKLETA JEDNA KRESKA!!!!!!!!:(:(:(:(;( Jutro mimo wszystko i tak mialam jechac na badanie krwi bo wiedzialam ze czasami testy nie wykrywaja ale chyba juz nie ma takiej potrzeby sprawa sie sama rozwiazala:(:( Wlasnie pojawil sie umnie sluz z krwia brzuch boli okropnie wiec do przyjscia @ juz tylko kwestia kilku godzin :( Tak ciezko sie z tym pogodzic bo jednak bylam w tych ostatnich dniach tez pewna na 99 procent ze sie udalo te objawy to samopoczucie a co z tego wyniklo?? TO ZE ZABARDZO SIE WKRECILAM wszytkie te objawy poprostu przychodzily bo ja zabardzo chcialam byc w tej upragnionej ciazy:(:(;( Dziewczyny ciezko ciezko i jeszcze raz ciezko sie z tym pogodzic bo mialo byc tak pieknie i szczesliwe dwie kreseczki ech juz mi lezki leca:(:(;( Wiem ze kolejny cykl bedzie przed nami i znow bedzie mozna probowac ale dopoki nie zrobimy badan nasienia mojego Misiaka to raczej odpuszaczam sobie jakiekolwiek nastawienie ze sie uda bo kolejny raz nie chce przez to przechodzic i plakac w poduszke ze znowu bylam naiwna myslac ze sie udalo wkrecajac sobie jakies objawy:(:( Nie mam sil dziwczyny,,,,,,Jednak nie doloncze do grudniwych mamusiow :(:( SMUTNE ALE PRAWDZIWE:(:(

reklama
Do góry