Butterfly92
Zaciekawiona BB
hmm... procz tego mam wlasnie ten stan podgoraczkowy, sennosc i brak checi do jedzenia, niewiem co mi dolega.Aaaa.... to kurcze czemu myslisz ze to ciaza? moze predzej poronienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm... procz tego mam wlasnie ten stan podgoraczkowy, sennosc i brak checi do jedzenia, niewiem co mi dolega.Aaaa.... to kurcze czemu myslisz ze to ciaza? moze predzej poronienie?
masz racje, nie chcialabym miec w tym wieku juz dziecka ale jesli okaze sie ze jestem w ciazy to bede starala sie jak najlepiej wychowac to dziecko i pogodzic wszystkoButterfly powiedzialabym ze lepiej idz do gina i to jak najszybciej.... i z tego co pisalas to nie chcesz byc w ciazy, czego ci zycze, jak wyjdzie inaczej to trudno, mam nadzieje ze dasz rade... no i jak juz bedziesz wiedziala o co chodzi to zainwestuj w tabletki anty lub gumki...
Wczoraj sie kochalam z moim facetem troche nas ponioslo i kochalismy sie caly stosunek bez żadnego zabezpieczenia, tylko ze przed samym koncem wyjął.
Madziu, jesli Twój partner nie miał w Tobie wytrysku to z pewnością nie jesteś w ciąży
.