reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

czekająca...bardzo mi przykro:( miałam sie cieszyc razem z Tobą a tu klops:( ale mam nadzieje ze gdy juz bedziesz w ciazy dasz nam znac:) Nie załamuj sie, ja czekałam na pierwsza ciaze poltora roku, po czym ja straciłam, pozniej na szczescie szybciutko zaszłam w kolejną i dziś mam Stasia, ale tez sie naczekałam...Trzymam kciuki za dalsze starania.

reklama
Kochane dziewczyny choc nie jest latwo pogodzic sie z tym ze jednak sie nie udalo to napewno nie trace wiary ze kiedys mi ( nam) sie uda ....Musi sie udac:-) Zdaje sobie sprawe ze musze ochlonac a przede wszystkim odpoczac od ciaglego myslenia zastanawiania sie czy sie w tym cyklu uda i nakrecania sie :tak: W koncu mam dopiero 29 lat ( a moze az 29 :szok:) wiec jeszcze 1 rok zeby zmiescic sie w 30 :):) Napewno nadal bedziemy nad tym pracowac tylko moze z innym podejsciem z mojej strony sprobuje wyluzowac (bo moze to tez sie do tego przyczynia) i napewno bede do was dziewczyny zagladac i was podczytywac i co jakis czas do was napisze :-) Z calych moich sil zaciskam i trzymam kciuki za inne dziewczyny ktore sie staraja i zycze owocnej pracy:blink::-) A tym ktorym juz sie udalo GRATULUJE :happy2: Pozdrawiam was cieplutko i do uslyszenia.

czekająca z doświadczenia wiem, że jedną z przyczyn niepowodzeń jest zbytnie pragnienie bycia w upragnionej ciąży.. jeśli troch e wyluzujesz (a sama już do tego doszłaś), to na pewno się uda! będę trzymała kciuki :happy2:najważniejsze, to odpuścić, u nas to poskutkowało..nie kochaliśmy się tylko w dni płodne, nie chcieliśmy wrócić do okresu szaleństwa "by zajść w ciążę". Takie lajtowe podejście poskutkowało, że już w 2 cyklu się udało. Tobie też się uda;-)

Czekajaca...u nas podobnie jak u konwalianki, kiedy odpuścilismy to akurat sie udalo:) tak to juz jakoś dziwnie jest:) ja takze za niedlugi czas zamierzam postarac sie o drugie, moze wtedy spotkamy sie na temacie np luty 2012:)

konwalinka jestem tego samego zdania wyliczanie i oczekiwanie to najgorsze.Najlepiej odpuscic zajac sie soba i napewno sie uda:) Sama wiem po sobie ponad rok staralismy sie i nie wychodzilo ciagle rozczarowanie powiedzialam dosc co bedzie to bedzie i za pierwszym razem sie udalo:) trzymam &&&&&&& za staraczki i oby jak najszybciej zobaczyly upragnione 2 krechy na tescie :) powodzonka

ja starałam się przy drugim 4 miesiące..wszystko kontrolowałam i d**a :wściekła/y: dopiero jak powiedziałam sobie DOŚĆ i że mam na to olew, a jeszcze lepiej jak zostane przy jednym dziecku to TRAACH i pojawiły się 2 kreseczki :-D i tak teraz kulam sie z brzuchalem :p będzie dobrze tyko naprawde odpuść !!!

czekajaca bardzo mi przykro..... wiem co dzisiaj przezywasz.... :((( przytulam.... To jakas masakra z tym staraniem sie, wmawianiem sobie, z cyklu na cykl mam wszystkie objawy ciazy.... Musimy odpuscic i juz!!!! wiem, ze latwo powiedziec, bo sama jestem teraz w tej sytuacj ale podswiadomie czekam na dni plodne..... I mysle, ze obie musimy wyslac naszych M na badania, bo przynajmniej bedziemy wiedziec na czym stoimy.....
Jeszcze raz lacze sie z Toba w bolu rozczarowania i glowa do gory, bedzie dobrze!!!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny, jest taka sliczna wiosna!!!!

Pati i Czekająca, a wiecie jak najłatwiej zajść w ciążę:)? moze wyda Wam sie to głupie ale mój gin moją teorie potwierdził- na śpiku:) ja niewiele pamiętam z chwili gdy powstawał Staś poniewaz byłam na pół śpiąca:) a udało sie po jednym razie:)

reklama
Pati i Czekająca, a wiecie jak najłatwiej zajść w ciążę:)? moze wyda Wam sie to głupie ale mój gin moją teorie potwierdził- na śpiku:) ja niewiele pamiętam z chwili gdy powstawał Staś poniewaz byłam na pół śpiąca:) a udało sie po jednym razie:)
a co ma senność do zajścia w ciążę? jak to gin argumentował?

Do góry