reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Hej dziewczyny, ja jestem tutaj nowa i mam pewien problem.
na początku marca kochałam sie z chłopakiem ... a 22 marca dostałam obfitego krwawienia, martwi mnie ten fakt ze miesiaczka mi sie skończyła a mnie bardzo mocno bolą piersi, nie mozna ich dotknac, pierwszy raz mam taki objaw, zawsze w trakcie okresu przestały bolec a teraz to masakra.czy moglam zajsc w ciaze? prosze tylko nie krzyczcie na mnie :(

Jezeli robilas to bez zabezpieczenia to tak-moglas zajsc w ciaze.
Ja gdy podejrzewalam ciaze poszlam do apteki po test. Bo bylam jednak starsza i madrzejsza chyba.
Jak my tu na forum mamy Ci stwierdzic ciaze lub jej brak?? :confused:

reklama
to wybiore sie jak najszybciej ale do upewnienia przeczekam caly tydzien bo moze minie ból piersi a jesli nie to pojde i sie dowiem co i jak:)

tak robiłam to bez zabezpieczenia, tak pojde do apteki i wszystko jutro wam powiem co i jak....... narazie temat nie bedzie wznawiany :)

Hej laseczki nie mialam kiedy napisac bo nie mialam dostepu do neta a wiec u mnie po wizycie ok dzidzius zdrowy i jak sie okazalo bedzie chlopiec jak nic widac siusiaka:) wazy 610g kopie caly czas moze pilkarz bedzie :) hehe pozdrawiam

Czesc dziewczyny......
Ja niestety dostalam @ wczoraj..... przepisowo jak w zegarku :( nic kolejna owulacja przed nami!
pozdrawiam goraco!
czekajaca jak u Ciebie???!!!!!!

Anulka GRATULUJE SYNECZKA!!!!!!!!!!

reklama
Do góry