reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Nawet jeśli test wyszedł negatywnie to moze by ciaza. Jesli nie chcesz czekać zrób w laboratorium test z krwi na poziom Beta HCG. Poziom tego hormonu rosnie w ciąży.

reklama
no to ja ten cykl mogę uznac za stracony. niby zapowiada się że owulka będzie ale wiem też że jeśli jest ona za późno to małe szanse na dzidzie:-( cóż może następnym razem...

Troszkę mi smutaskowo :(
Byłam we wtorek u gina... zrobiła USG dowcipne, i... mówi że chyba jest za wcześnie bo jeszcze nie widzi pęcherzyka :( Miałam ostatni okres 15 września... martwię się tym że ona nic nie zobaczyła :( z desperacji kupiłam kolejny test i zrobiłam go zaraz po przyjściu do domu i... nadal pokazywały dwie kreseczki ...

symcia kochanie nie smutaj sie jesli sa 2 krechy to fasoleczka jest tylko nieśmiała i nie chce sie pokazywać... to na prawde jeszcze wczesnie i nie ma sie czym martwić:) a badanie z krwi zrobiłaś??
hmmm trzymam przed sobą wyniki żołnierzyków mojego m i nie za bardzo wiem o co chodzi ale mam wrazenie ze nie wszystko jest w pożądku i dół... nie dość że ze mną są problemy to teraz jeszcze to... w środe ide do gina wiec sie dowiem dokładnie co jest grane i u mnie i u niego...

symcia kochanie nie smutaj sie jesli sa 2 krechy to fasoleczka jest tylko nieśmiała i nie chce sie pokazywać... to na prawde jeszcze wczesnie i nie ma sie czym martwić:) a badanie z krwi zrobiłaś??

hmmm trzymam przed sobą wyniki żołnierzyków mojego m i nie za bardzo wiem o co chodzi ale mam wrazenie ze nie wszystko jest w pożądku i dół... nie dość że ze mną są problemy to teraz jeszcze to... w środe ide do gina wiec sie dowiem dokładnie co jest grane i u mnie i u niego...

Bafinko nie robiłam badania krwi ponieważ ginka powiedziała żebym na razie żyła sobie normalnie i wszystko będziemy wiedziały za dwa tygodnie tzn 2.11. Tak bym chciała żeby fasolka mi zrobiła prezent imieninowy (mam je 3.11) i pokazała się na ekraniku :)

Troszkę mi smutaskowo :(
Byłam we wtorek u gina... zrobiła USG dowcipne, i... mówi że chyba jest za wcześnie bo jeszcze nie widzi pęcherzyka :( Miałam ostatni okres 15 września... martwię się tym że ona nic nie zobaczyła :( z desperacji kupiłam kolejny test i zrobiłam go zaraz po przyjściu do domu i... nadal pokazywały dwie kreseczki ...

a na usg monitorowała Ci tylko macicę, czy okolice też? chodzi mi o to, czy jajeczko nie zagnieździlo się poza macicą...

reklama
witajcie dziewczyny, chcialam zapytac was o podobne przypadki. szukam na sile nadziei...
dnia 13.09 dostalam ostatni okres, trwal 5dni, potem ok 23 odbylam stosunek bez zabezpieczenia i w srode 13 pazdziernika zrobilam testy, ktore wyszly pozytywnie. dwa dni pozniej mialam wizyte u gin - z usg dopochwowym nie byl zauwazalny pecherzyk. Nastepna wizyte mialam miec na 25, ale musialam juz isc wczoraj poniewaz zaczelam plamic. Czulam inny bol brzucha i plamienie z przerwami przechodzilo nawet w krwawienie. Dzis zrobilam bete i wyszlo 25,9. W sobote zrobie kolejna...
teraz czekam i kazda godzina jest bardzo ciezka

Do góry