reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

ja radziłabym Ci pojechać do szpitala. Tam zanim przyjmą Cię na oddział, będziesz miała badanie i usg- może będzie wiadomo już coś więcej, zwłaszcza, że masz plamienia i krwawienia.

reklama
no to pozostaje Ci albo czekać, albo może uderzyć do innego gina, który zbada, albo z opowieści (z tego kiedy miałaś miesiączke, kiedy robiłaś test itd.) będzie mógł coś wywnioskować i jakoś Ci pomóc

Hej Wam! :*

Wiecie co? @ miałam mieć 19 października a przyszła 17. O tym już wspominałam.. Ale dziś dopiero mnie brzuch napinkala a to już teoretycznie piąty dzień @, która bardziej plamienie przypominała, bo krwawienia w ogóle nie było... Na dodatek temp. 37,5 st, ale mierzone na dniu dziś, więc mało wiarygodne. Ale du*pa, bo dziwnie sie czuje.. Przytyłam nawet! 3 kg w tydzień.. Cycuchy trochu pełniejsze mi się wydają ;) He he. Może to być fasolka?? I co ja mam teraz zrobić? Testa nie kupuje bo zaś pewnie strata kasy.. A do gina tak czy siak za wcześnie..

skoro miała być 19 i to było tylko krwawienie to odżałuj te 9,9 i kup test , jeśli jestes w ciąży to wykaże nawet na wieczornym moczu , a propo krwawienia moja siostrzyczka miała identyczny przypadek myślała, ze to okres a tu urosła fasolka :)

skoro miała być 19 i to było tylko krwawienie to odżałuj te 9,9 i kup test , jeśli jestes w ciąży to wykaże nawet na wieczornym moczu , a propo krwawienia moja siostrzyczka miała identyczny przypadek myślała, ze to okres a tu urosła fasolka :)

izulqa ja tez robiłabym test jak bym miala obawy a najlepiej skoczyłabym na bete na prawde warto wiedzieć:)

I znowu skończy sie na niczym.. Ale powiem Wam że mam jakieś dziwne przeczucie.. Poczekam pare dni, pomierze temp, poobserwuje ciało i może jupie test. :)

reklama
Witam!

U mnie zmierzenie temp przed wstaniem z łóżka graniczy z cudem, ponieważ mała mnie budzi to trzeba od razu mleko robić itd.. Więc zmierzyłam godzine po wstaniu z wyrka.. 37,3 st. Wiarygodne?? Wiecie, moim zdaniem tak czy siak nie powinno podczas @ być temperatury. Zwłaszcza jeżeli kiedyś mierzyłam temp w ciągu dnia z ciekawości i była dużo niższa mniej więcej w tym samym czasie podczas trwania cyklu.. Plamienie prawie ustało, brzuch troche pobolewa, w sumie sama nie wiem.. Pewnie nie jestem w ciąży.. :(

Do góry