reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kula hula to ja trzymam kciuki zeby nie przyszedł:)
klaudoos ja myśle że najpierw musze zrobić porządek ze sobą a dopiero potem będe badać męża wiem ze mam ze sobą problemy i najpierw to chce uregulować... tym bardziej że mojego m trudno będzie namówić na badanie.....

reklama
Dziewczyny ja tak z innej beczki. Pamietacie tego chłopaka co pisał ze go dziewczyna nie chciała a była wciąży.Co sie z nim stało pisał z wami jeszcze czy nie bo ja dodałam go kiedys do kontaktów i miał w opisie napisane ze Czas sie pożegnac.

Czesc dziewczyny....
Dzisiaj zrobilam kolejny test i kreska druga jest juz rozowa. Objawy? to juz moja trzecia ciaza i inna od tych wczesniejszych. Wiedzialam od samego poczatku ,ze cos sie dzieje we mnie.Piersi mnie bardzo bola,nie moge patrzec na wedline,dzisiaj nawet wzielam sobie kawalek szynki konserwowej i tak szybko musialam ja wypluc bo mnie zemdlilo.Zaczelam jesc ryby ,od dwoch tygodni jem praktycznie tylko ryby w kazdej postaci,konfiture jablkowa i zolty ser bo nic innego mi nie smakuje. Zmoich obliczen to 5 tydzien ,ale wczesniejszy "@ mi sie spoznil o 5 dni i od tamtej pory w sumie czuje sie inaczej ,wiec jesli stalo sie to wczesniej to bylby juz 9 tydzien. Nie ide narazie do lekarza ,bo tu w norwegii przy kolejnej ciazy z kobietami sie nie cackaja.Za 5 tygodni moj gin wraca do pracy i wtedy do niego pojde .Wypadalby wtedy 10 tydzien to akurat pasuje by zrobic USG.O ile mi zrobia,bo w pierwszych dwoch ciazach mialam USGdopiero w 15 tygodniu. Tutaj nie stresuja ciezarnych.Gdybym byla w grupie zagrozenia to wtedy tak. Obie ciaze byly bez zadnych komplikacji i mam nadzieje,ze i ta bedzie taka.Glowa mnie boli czesto,jest mina zmiane cieplo i zimno.I w sumie to nie mam apetytu,ale musze jesc.Dzisiaj rano wstalam i pierwszy raz mnie zemdlilo.
Trzymajcie za mnie kciuki ,bede tu czesto zagladac.
Zycze wszystkim powodzenia!

hej, jestem 5 miesiecy po ciazy i w czwartek dostalam 1@ po porodzie,, karmie piersia nadal . Tylko zaniepokoiła mnie ta@ bo była krótka trwała 4 dni gdzie normalnie trwa ok 5-7 dni. I zastanawia mnie czy to moze byc objaw kolejnej ciazy?
W poprzedniej ciąży również miałam 1 @ a drugie już nie i wtedy było wiadomo że to ciąża, tylko nie pamietam czy ta @ też była taka krótka. Fajnie byłoby mieć dzidie kolejną tyle że ja po cesarce jestem i tu zalecają prynajmniej rok przerwy:/

a @ byla czy nie??
a u mnie jakos dzionek zlecial (jak na razie) bez @, nie wiem co to znaczy, mam tylko nadzieje, ze cykl nie bedzie sie wydluzal, brzuch juz nie boli, tak bym chciala byc juz w ciazy, ze szok..

a i do tego studia nie maga sie u mnie zaczac, maja problem z planem i jak na razie mamy wolne, wiec siedze w domu i tylko glupoty w glowie:p
a tak bym miala co robic, z kims pogadac i jakos lzej by bylo, no ale nic, zaraz sie pewnie zacznie i bede wspominac stare, dobre czasy:p

Ostatnia edycja:
reklama
zrobilam test ciazowy cyfrowy,ktory pokazuje ile tygodni ma ciaza i jestem w 4 TYGODNIU!!!! Z moich obliczen to 4 tyg. i 4 dni,czyli zgadza .O Boziu ale sie cieszeSluchajcie !!! Teraz do mnie to naprawde dotarlo.

Do góry