reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kula hula to ja trzymam kciuki zeby nie przyszedł:)
klaudoos ja myśle że najpierw musze zrobić porządek ze sobą a dopiero potem będe badać męża wiem ze mam ze sobą problemy i najpierw to chce uregulować... tym bardziej że mojego m trudno będzie namówić na badanie.....

reklama
Dziewczyny ja tak z innej beczki. Pamietacie tego chłopaka co pisał ze go dziewczyna nie chciała a była wciąży.Co sie z nim stało pisał z wami jeszcze czy nie bo ja dodałam go kiedys do kontaktów i miał w opisie napisane ze Czas sie pożegnac.

Czesc dziewczyny....
Dzisiaj zrobilam kolejny test i kreska druga jest juz rozowa. Objawy? to juz moja trzecia ciaza i inna od tych wczesniejszych. Wiedzialam od samego poczatku ,ze cos sie dzieje we mnie.Piersi mnie bardzo bola,nie moge patrzec na wedline,dzisiaj nawet wzielam sobie kawalek szynki konserwowej i tak szybko musialam ja wypluc bo mnie zemdlilo.Zaczelam jesc ryby ,od dwoch tygodni jem praktycznie tylko ryby w kazdej postaci,konfiture jablkowa i zolty ser bo nic innego mi nie smakuje. Zmoich obliczen to 5 tydzien ,ale wczesniejszy "@ mi sie spoznil o 5 dni i od tamtej pory w sumie czuje sie inaczej ,wiec jesli stalo sie to wczesniej to bylby juz 9 tydzien. Nie ide narazie do lekarza ,bo tu w norwegii przy kolejnej ciazy z kobietami sie nie cackaja.Za 5 tygodni moj gin wraca do pracy i wtedy do niego pojde .Wypadalby wtedy 10 tydzien to akurat pasuje by zrobic USG.O ile mi zrobia,bo w pierwszych dwoch ciazach mialam USGdopiero w 15 tygodniu. Tutaj nie stresuja ciezarnych.Gdybym byla w grupie zagrozenia to wtedy tak. Obie ciaze byly bez zadnych komplikacji i mam nadzieje,ze i ta bedzie taka.Glowa mnie boli czesto,jest mina zmiane cieplo i zimno.I w sumie to nie mam apetytu,ale musze jesc.Dzisiaj rano wstalam i pierwszy raz mnie zemdlilo.
Trzymajcie za mnie kciuki ,bede tu czesto zagladac.
Zycze wszystkim powodzenia!

hej, jestem 5 miesiecy po ciazy i w czwartek dostalam 1@ po porodzie,, karmie piersia nadal . Tylko zaniepokoiła mnie ta@ bo była krótka trwała 4 dni gdzie normalnie trwa ok 5-7 dni. I zastanawia mnie czy to moze byc objaw kolejnej ciazy?
W poprzedniej ciąży również miałam 1 @ a drugie już nie i wtedy było wiadomo że to ciąża, tylko nie pamietam czy ta @ też była taka krótka. Fajnie byłoby mieć dzidie kolejną tyle że ja po cesarce jestem i tu zalecają prynajmniej rok przerwy:/

a @ byla czy nie??
a u mnie jakos dzionek zlecial (jak na razie) bez @, nie wiem co to znaczy, mam tylko nadzieje, ze cykl nie bedzie sie wydluzal, brzuch juz nie boli, tak bym chciala byc juz w ciazy, ze szok..

a i do tego studia nie maga sie u mnie zaczac, maja problem z planem i jak na razie mamy wolne, wiec siedze w domu i tylko glupoty w glowie:p
a tak bym miala co robic, z kims pogadac i jakos lzej by bylo, no ale nic, zaraz sie pewnie zacznie i bede wspominac stare, dobre czasy:p

Ostatnia edycja:
reklama
zrobilam test ciazowy cyfrowy,ktory pokazuje ile tygodni ma ciaza i jestem w 4 TYGODNIU!!!! Z moich obliczen to 4 tyg. i 4 dni,czyli zgadza .O Boziu ale sie cieszeSluchajcie !!! Teraz do mnie to naprawde dotarlo.

Do góry