reklama
paulinka2226, TakaJednaKobitka, iwka_marchewka-i co tam ??? cos ciekawego wyszlo??Paulinka mialas testowac i nic sie nie odzywasz;> takaJednaKobitka-ty dziś czekasz na @?-oby nie przyszla iwka marchewka - i co z ta fasolka jest ????czekam na odp
Witam wszystkich Jestem tutaj pierwszy raz i długo myslałam czy mam pisać - ale doszłam do wniosku, że warto. W grudniu odstawiłam tabletki, po miesiącu "uważania" zaczęliśmy z mężem starania nad dzieciątkiem. W lutym poszłam do gina na kontrolę, powiedział, że wszystko ok i nic nie stoi na przeszkodzie. W lutym dostałam okres 20 a w marcu 22. Mam wielką nadzieję, że w tym miesiącu się udało Martwią mnie jednak moje " objawy" ciąży-nieciąży otóż : zawsze przed okresem bardzo bolą mnie piersi a w zasadzie sutki, a w tym miesiącu nic. Co chwilkę pobolewa mnie a właściwie to kłuje prawy jajnik, nie wiem czy sikam częściej. Mam bardzo często zgagę i zrobiłam się strasznie rozdrażniona. Teraz pytanie czy takie objawy mogą być ciążowe czy to moja wyobraźnia? Z góry dziękuję za odpowiedź.
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
czeczita- Witaj . Twoje objawy moga być ciążowe ale nie muszą...Ja miałam takie same a niestety pomimo, że okres wczoraj nie przyszedł to na teście jedna krecha no i zauważyłam że temp spada :-( Zapowiada się ciężki dzień :-(
hej dziewczuszki jestem tu nowa mam 18 lat biore tabletki antykoncepcyjne lecz nie regularnie bo czesto mi sie zapomina ale jak sobie przypomne od razu biore hm i w ta sobote nie wzielam tabletki poniewaz szlam na impreze i nie wiedzialam czy mozna brac jak sie bedzie pilo alkohol a ulotke wyrzucilam i nie mialam czasu wsiac na neta i poczytac hm ... no i kochalam sie z moim chlopakiem w ten dzien kiedy nie wzielam tabletki okres powinnam dostac w poniedzialek 19.04 i nie dostalam piersi mnie bola brzuch rowniez a dzis zlapala mnie taka zgaga ze nie wytrzymuje ... hm wczoraj bylam u gina po tabletki i powiedzialam mu o tym ale ani nic nie powiedzial tylko wypisal tabletki i podziekowal dziwny jakis hm wiec prosze was o opinie czy moglam zajsc w ciaze ?? wiem ze nie jestescie lekarzami ani wrozkami ale po prostu chcialam zebyscie napisaly co sadzicie z gory dziekuje
iwka_marchewka
młoda żona
Cześć dziewczynki
Ja od poprzedniego wtorku brałam tabletki na wywołanie @ i wczoraj powinnam była dostać a nadal nie mam. Może jednak się udało. Poczekam, nie będę się cieszyć na zapas!!! We wtorek mam kolejną wizytę więc się okaże
Inez a może ten Twój niespodziewany okres to zapowiedź fasolki?? Mam nadzieję że też się Tobie udało!!!!!!!!
a za pozostałe laski 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja od poprzedniego wtorku brałam tabletki na wywołanie @ i wczoraj powinnam była dostać a nadal nie mam. Może jednak się udało. Poczekam, nie będę się cieszyć na zapas!!! We wtorek mam kolejną wizytę więc się okaże
Inez a może ten Twój niespodziewany okres to zapowiedź fasolki?? Mam nadzieję że też się Tobie udało!!!!!!!!
a za pozostałe laski 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
zagubiona2 ja bralam tabletki prawie 3 lata ,tez czasem pomijalam jedna albo nie bralam o czasie <i wspolzylam z chlopakiem>,czesto mialam takie sytuacje ze spoznial mi sie okres , ale nigdy nie bylo tak ze zaszlam w ciaze, a jak o tym myslalam to objawow ciazy mialam pelno<tak psychika dziala> no i przez to wlasnie spozniala mi sie @... alkohol moze oslabic dzialanie tabletek .. z tego co piszesz to okres spoznia ci sie 2-gi dzien to jeszcze nie jest duzo..no ale czesto sa tez przypadki ze podczas pominiecia tabletek dziewczyny jednak zachodzily w ciaze wiec ja osobiscie proponuje zrobic test lub wybrac sie do innego lekarza w celu zbadania lub zrobienia usg <o ile nie jest za wczesnie> pozdrawiam
iwka- no ale jesli dostalam.. to chyba wlasnie nie powinno byc.. 2 dni mialam mocna @ a 3 dni tak delikatnie.. nie wiem sama, czekam na to co bd pozniej... wlasnie zobaczylam na zdjeciu z usg córe mojej siostry jej jak sie ucieszylam prawie 5 miesiac <slicznie wyglada>
i życze Ci z calego serducha aby to byla fasolka!!!!!
marc- śmigaj do lekarza.im szybciej tym lepiej ,nie bedziesz sie tak zamartwiala .. powodzenia;*
iwka- no ale jesli dostalam.. to chyba wlasnie nie powinno byc.. 2 dni mialam mocna @ a 3 dni tak delikatnie.. nie wiem sama, czekam na to co bd pozniej... wlasnie zobaczylam na zdjeciu z usg córe mojej siostry jej jak sie ucieszylam prawie 5 miesiac <slicznie wyglada>
i życze Ci z calego serducha aby to byla fasolka!!!!!
marc- śmigaj do lekarza.im szybciej tym lepiej ,nie bedziesz sie tak zamartwiala .. powodzenia;*
Ostatnia edycja:
Podziel się: