reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Cześć skarbeńki:*
Ja nie wiem co jest już pisałam chyba z 2 dni temu jak wyglądał mój okres;/
Jeden dzień normalne krwawienie w pozostałe lekkie plamki ogólnie był 4 dni, ale dwa ostatnie nic wogóle nic;/
Zawsze mam długie @ wogóle mam wrażenie, że leci mi śluz tak jakby @,a tam nic nie ma wsumie jest trochę śluzu, ale nie za fest tak.Bóle jajników,nerek mam głowa mi pęka jakaś wielka istna masakra:( BOŻE;/

marc-może śmigaj do lekarza:tak:moj okres tez dziwnie , 2 dni krwawienia..brzuchol bolal.. a dzis 3 dzien i slabiutko bardzoo... ale to nic. powodzenia życzę dla wszystkich staraczek;*;*;*;*

A mój związek się skończył:(:( ehhh szkoda słów powiedział mój M, że on nie chce mieć kobiety i się skończyło:(

marc- bardzo mi przykro z powodu rozpadu Twojego związku , pewnie to nie był ten właściwy...No i radze się wybrać na wizytę do lekarza.

Jeśli chodzi o mnie to obudziłam się dzisiaj "podtopiona" , jak zwykle przed @ pojawił się śluz a nawet bardzo dużo śluzu. @ dostaję zawsze w nocy więc nie pozostało mi nic innego jak czekanie...Temp. rano 37,1

No i dalej trzymam za Was kciuki:-)

Ostatnia edycja:
jeej marc bardzo mi przykro :-:)-( bedzie dobrze zobaczysz... kurcze a jesli okazalo by sie ze jestes w ciazy.... faceci sa tacy bezmyslni i nieodpowiedzialni ze az brak mi slow !!!:-(ja tez mialam taka przygode z Moim,ale szybko zrozumial ze popelnil błąd... tak bez powodu faceci nie rzucaja kobiet.. moze kogos poznal<nie daj boże> ;/:-:)-(główka do gory,lec do lekarza zeby sie upewnic ze wszystko jest ok ;*:*:*

ja bylam u lekarza .. pisalam wczesniej , zbadal mnie i powiedzial ze ciazy nie ma ,tzn ze macica nie jest powiekszona chyba , usg nie robil, ja mialam 2 dni @ 3 dzien juz tak tylko delikatnie ,dzis to samo, rozregulowalo mi sie cos , ale mniejsza o to .;*

daj znac co tam u Ciebie wyszlo ;*

reklama
Do góry