reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Dziewczyny ja wierzę w Wasze fasolinki, że się zagnieżdzają i ujawnią za niedługo:-)

A powiedzcie mi czy objawem może być wzmożony apetyt i straszliwy ból piersi? z dnia na dzień bolą coraz bardziej... nie chcę sobie wkręcać ani wmawiać ale te piersi mnie zastanawiają:-)

osobiscie w ciazy jeszcze nie bylam ale z tego co mi wiadomo to są objawy ciąży-:)czesto tez zblizajacej sie @ :p ale lepiej mowmy tu o fasolce ;p niech sie zagnieżdzają i zagnieżdzaja i wszystkie z was -badzcie szczesliwe:p :)

TakaJednaKobitka-trzeba myslec pozytywnie, :) ja tam wierze ze wam wszystkim sie uda i bedziecie wspanialymi mamusiami ,predzej czy pozniej :) od razu jak zrobisz betke lub tescior to pisz tu na forum co tam wyszlo:) co pare h tu zaglądam i czekam na jakies mile wiadomosci :)powodzenia !!pamiętaj jestem z Toba !!!:):*i trzymam kciuki :)

jaki bociek przed Moim domem spacerował sobie ;D dziwne że sie nie bał:D ojjj cos on tak dziwnie krąży wokół mojego domu;D heh :-D

Na samym poczatku sie witam serdecznie bo jestem tu nowa:) Mam na imie Wiola mam 19 lat moją dzidzie urodze w listopadzie z czego sie baaardzo ciesze z moim P :) Hmmm chodze sobie jeszcze do szkoly,i nie wiem co mam napisac jeszcze :) Jak cos to pytajcie chetnie odpowiem :)
Dziewczyny ja wierzę w Wasze fasolinki, że się zagnieżdzają i ujawnią za niedługo:-)

A powiedzcie mi czy objawem może być wzmożony apetyt i straszliwy ból piersi? z dnia na dzień bolą coraz bardziej... nie chcę sobie wkręcać ani wmawiać ale te piersi mnie zastanawiają:-)
Moimi pierwszymi bjawami ciazy byl wlasnie bol piersi i apetyt, potem zaczely sie mdlosci i wymioty. Może zrob poprosu test??:)

jaki bociek przed Moim domem spacerował sobie ;D dziwne że sie nie bał:D ojjj cos on tak dziwnie krąży wokół mojego domu;D heh :-D
Hmmm bedzie dzidzius ??:)

Patrycja Kochanie nie mowialas o tym?ajj ja to wiem ze tam jest fasolka juz nie moge sie doczekac kiedy nam to oglosisz:D

TakaJednaKobitka rob test bo jestem ciekawa czy sie udalo 3mam mocno kciuki albo najlepiej biegnij na ta bete:)

Marc yhy moze faktycznie to stres moze beta co?a jesli bedzie fasolka moze on zmieni zdanie moze macie jakis kryzys po prostu?

mi tylko skonczy sie@ i biore sie za porzadne starania a co ..oczywiscie w miare mozliwosci:p:p

Patrycjaa no to czekamy na dobre nowiny !!

Inez- ja też ostatnio nadziałam się na bociana jak latał niedaleko mojego domu :-D może coś jest na rzeczy ? :-)

cornelka z testem czekam do niedzieli bo mąż mi go schował i powiedział że mam nie wariować za bardzo :rofl2:

A tak w ogóle to trochę pobolewa mnie brzuch jak na @ , dzisiaj miałam uczucie jakby mnie zalało ale to był tylko śluz który raz ma konsystencję wody a raz jest biały :baffled:

reklama
Cornelka a no nie mówiłam bo kurde to wiesz takie objawy mogą wskazywać ciąże ale nie muszą i nie chcę robić niepotrzebnego zamieszania lub sobie wkrecać czy coś:-) ale piersi mnie bolały dzisiaj w nocy tak, że budziałam się kilka razy i spać nie mogłam, bez stanika źle a z nim jeszcze gorzej...

Dziewczyny to te bociany mogą świadczyć o czymś:-D ja bym tego nie bagatelizowała he he:-)
Testu jeszcze robić nie będę bo w niedzielę mam dostać @ więc czekam do niedzieli by wynik był najbardziej wiarygodny:-)

Do góry