reklama
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
cornelka bardzo dziękuję za odpowiedź i podniesienie na duchu . Coś czuję jednak że @ przyjdzie planowo brzuch boli, rano pojawił się śluz no i w dodatku dzisiaj mnie rozłożyło ...głowa boli i ciągle te dreszcze a jak się położę to od razu śpię .
madzia18
Fanka BB :)
TakaJednakobitka- mam nadzieje ze nie pojawi sie u ciebie @, ale wydaje mi sie szczerze ze raczej nie tym razem. Ja robilam chyba z tydzien przed @ test i wyszedl pozytywny, niby ta kreska byla taka ze prawie jak by jej nie bylo, ale juz byla, pare dni po terminie @ odwazylam sie zrobic 2 test i ledwo co spojrzalam a juz byly 2 kreski. No i temperature bys miala wyzsza, ja mialam chyba 37,6?
Ja dzis po wizycie u lekarza, oczywiscie powiedzial ze bron boze zebym w ciaze nie zaszla teraz . Że trzeba poczekac itd. No okej okej to poczekamy. O ile nic sie nie pokomplikuje przez te tabletki ... no nigdy w zyciu juz wiecej tego brac nie bede. Bardziej sie stresuje niz jak by gumka pekla. ..
Ja dzis po wizycie u lekarza, oczywiscie powiedzial ze bron boze zebym w ciaze nie zaszla teraz . Że trzeba poczekac itd. No okej okej to poczekamy. O ile nic sie nie pokomplikuje przez te tabletki ... no nigdy w zyciu juz wiecej tego brac nie bede. Bardziej sie stresuje niz jak by gumka pekla. ..
Madzia ile kobiet tyle roznych organizmow wiec nic nie wiadomo ja slyszalam i takie przypadki ze tydzien po @ test wychodzil negatywny a Ty musialas miec wysokmie stezenie hcg i dlatego tak wczesnie wyszedl dlatego jeszcze nic przesadzaone niech czeka moze akurat sie udalo czego bardzo zycze
a to czemu jeszcze nie mozesz?niektore po poronieniu nawet @ nie dostaly tylko od razu zaszly w kolejna ale skoro lekarz kazal to poczekajcie jeszcze troszke
a to czemu jeszcze nie mozesz?niektore po poronieniu nawet @ nie dostaly tylko od razu zaszly w kolejna ale skoro lekarz kazal to poczekajcie jeszcze troszke
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Witajcie:-)
Ja równiez czekam na upragnione dwie kreseczki na teście:-) w niedzielę mam dostać planowo @, mam jednak nadzieję, że nie przyjdzie:-)
Co do objawów to nie mam żadnych w sumie, a raczej nie chcę sobie wkręcać, że jak coś mnie zakłuje to to fasolinka:-)
Za nas wszystkie trzymam kciuki:-)
Cornelko za Ciebie też
Ja równiez czekam na upragnione dwie kreseczki na teście:-) w niedzielę mam dostać planowo @, mam jednak nadzieję, że nie przyjdzie:-)
Co do objawów to nie mam żadnych w sumie, a raczej nie chcę sobie wkręcać, że jak coś mnie zakłuje to to fasolinka:-)
Za nas wszystkie trzymam kciuki:-)
Cornelko za Ciebie też
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
Dziewczyny trzymam za Was kciuki ! Mam nadzieję, że już za kilka dni będziecie się cieszyć z fasolki :-)
reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Cornelko no to jak Cię kłuje i boli to może jest coś na rzeczy ale byłoby fajnie ja trzymam kciuki za nas!! i za inne dziewczyny czekające na upragnione dwie kreseczki:-)
Takajednakobitka trzymam za Ciebie kciuki może jednak to fasolka tylko bardzo nieśmiało się ujawnia?:-)
Takajednakobitka trzymam za Ciebie kciuki może jednak to fasolka tylko bardzo nieśmiało się ujawnia?:-)
Podziel się: