Czesc Dziewczyny, jestem tu nowa. Chcialam zebyscie mi powiedzialy co myslicie o moich objawach.
W pazdzierniku przestalam brac pigulki anty, moja gin powiedziala ze mam wielkie jajeczko i ze jestem strasznie przez to plodna. Kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia, nie zwracalam uwagi na dni plodne itd, bno nie staralismy sie o dzidzie. Potem dlugo czekalam na @. Jak ja wreszcie dostalam, trwala zaledwie 2 dni [dodam jeszcze ze gdy nie przyjmowalam pigulek mialam @ trwajace 5-6 dni a ta byla o wiele skapsza niz poprzednie, i troszke spozniona] Zanim dostalam te @, czulam sie jak bym zachorowala, mialam wysoka goraczke, lezalam w lozku pare dni, myslalam ze to przeziebienie. Gdy przeszlo mi, zaczelam odczuwac wstret do jedzenia. Nic nie moglam zjesc, otwieralam lodowke i mnie odrzucalo. To co kiedys lubilam teraz nie zjem tego. Robilam test wyszedl negatywny. Stwierdzilam ze jednak wszystko w porzadku @ byla test negatywny. W listopadzie, kolejna @ przyszla, w tym czasie w ktortym powinna, lecz takze 2 dniowa slabsza i bez bolesna!! Stalam sie bardziej zmeczona, w nocy nie moge spac, za to dzien bym caly przespala... I zaczelam czuc rozne lekkie bole, i rwania w podbrzuszu. Potem przyszla kolejna @, takze taka sama jak wczesniejsze. trwala 1-1,5 dnia. I od tej pory czuje takie ćmienia w podbrzuszu regularnie, i brzuch mi sie zrobil taki inny, jak by miesnie byly caly czas napiete, jak bym byla po ostrym treningu
a do tego czeste chodzenie do toalety, wydaje mi sie ze nie wytrzymam a gdy juz ide okazuje sie ze "nie wiele mi sie chcialo" a mocz jest taki ciemny... [a to nie jest zapalenie pecherza bo kiedys juz przez to przechodzilam;/] Jestem szczupla osoba, i delikatnie widze pomiedzy pachwinami jak by mi sie wybrzuszylo lekko... pozatym czuje sie nie naturalnie. Czeste bulgotanie w brzuchu, i ogolnie te objawy. w srode ide do gina. Co myslicie"? Duzo sie naczytalam o tzw"okresie" w ciazy, i nie wiem czy moge to do siebie przypisac... no i ten brak apetytu, a gdyu juz mnie najdzie, siadam nad talerzem, zlapie 2 kesy i jestem najedzona. Nigdy tak nie mialam......
Dodam jeszcze ze to by byla moja 1 ciaza. I nie czuje sie normalnie, nudnosci mnie czasem mecza, ale wymioty w mojej rodzine podobno nie wystepuja... wiec nie wiem co myslec... mam nadzieje ze po swoich doswiadczeniach, do srody jakos mi pomozecie okreslic co to