reklama
karolinka.
nastoletnia,przyszła mama
Okazało się że jestem w ciąży! Moja koleżanka zaprowadziła mnie do swojej znajomej, która ma gabinet ginekologiczny i zrobiła mi usg. Jak ja o tym powiem rodzicom?! TRAGEDIA!
NeSSi
Moderatorka
no to powtórze jeszcze jutro, a może ty wiesz dlaczego te kreski wyszły blade, jakie mogą być tego powody?
Przeczytaj ulotkę.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Okazało się że jestem w ciąży! Moja koleżanka zaprowadziła mnie do swojej znajomej, która ma gabinet ginekologiczny i zrobiła mi usg. Jak ja o tym powiem rodzicom?! TRAGEDIA!
O czym Ty myślałaś jak szłaś do łóżka z chłopakiem? Masz 15 lat.. a seks wiąże się z odpowiedzialnością.. Nie chcę Cie krytykować. Naprawde. Ale mogłaś pomyśleć :] Moge Ci teraz jedynie pogratulowac i powiedzieć żebyś dbała o siebie A co do rodziców to pokrzyczą, pokrzyczą a później pokochają maleństwo
Mozi
MAMUŚKA BB
przeczytalam dwie ostatnie strony i rece opadaja jakie niektore osoby glupie sa,do seksu pierwsze,a wiecie cos chociaz o antykoncepcji????
nie pierwszy watek co sie stykam z brakiem jakiekolwiek wiedzy i pozniej tragedia bo ciaza
juz zaczyne wierzyc w jakos czesc niestworzonych historyjek,jak ja moglam zajsc w ciaze lub jakie znasz metody przed ciaza??bo czasem sie wlos jezy na glowie
a przeciez jaki problem wpisac w google antykoncepcja i cos sie dowiedziec,dla niektorych chyba za duzy
jesli zapominasz tabletek-zapisz sobie w komorce o codziennym przypominaniu o tabsach i problem z glowy
nie pierwszy watek co sie stykam z brakiem jakiekolwiek wiedzy i pozniej tragedia bo ciaza
juz zaczyne wierzyc w jakos czesc niestworzonych historyjek,jak ja moglam zajsc w ciaze lub jakie znasz metody przed ciaza??bo czasem sie wlos jezy na glowie
a przeciez jaki problem wpisac w google antykoncepcja i cos sie dowiedziec,dla niektorych chyba za duzy
jesli zapominasz tabletek-zapisz sobie w komorce o codziennym przypominaniu o tabsach i problem z glowy
Mozi
MAMUŚKA BB
zgadzam sie z toba,a pozniej dzieci rodza dzieci 13,14,15,16 latkiO czym Ty myślałaś jak szłaś do łóżka z chłopakiem? Masz 15 lat.. a seks wiąże się z odpowiedzialnością.. Nie chcę Cie krytykować. Naprawde. Ale mogłaś pomyśleć :] Moge Ci teraz jedynie pogratulowac i powiedzieć żebyś dbała o siebie A co do rodziców to pokrzyczą, pokrzyczą a później pokochają maleństwo
wiadomo czesc stworzy dzieciom szczesliwe rodziny,a reszta patologia i biega
xXxIzuLQaxXx
zgadzam sie z toba,a pozniej dzieci rodza dzieci 13,14,15,16 latki
wiadomo czesc stworzy dzieciom szczesliwe rodziny,a reszta patologia i biega
Dokładnie.
NeSSi
Moderatorka
Wytłumaczcie dziewczynie jeszcze co to jest ciąża, bo jak nie wiedziała jak brać regularnie tabsy i nie wiedziała, że można w ciążę zajść i nie wiedziała czemu jedna kreska jest bledsza na teście od drugiej to i o ciąży mało wie i o odpowiedzialności za dziecko.
Ona ma dylemat jak powiedzieć rodzicom o ciąży LOL, a trzeba było powiedzieć wpierw ,że zaczęłaś współżycie nie mając bladego pojęcia czym się to może skończyć.
Ona ma dylemat jak powiedzieć rodzicom o ciąży LOL, a trzeba było powiedzieć wpierw ,że zaczęłaś współżycie nie mając bladego pojęcia czym się to może skończyć.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Wytłumaczcie dziewczynie jeszcze co to jest ciąża, bo jak nie wiedziała jak brać regularnie tabsy i nie wiedziała, że można w ciążę zajść i nie wiedziała czemu jedna kreska jest bledsza na teście od drugiej to i o ciąży mało wie i o odpowiedzialności za dziecko.
Oj, piszesz 'ostro' ale w pełni Cie popieram :] Teraz dziewczyna będzie miała płacz i zgrzytanie zębów.. A wystarczyło żeby troche pomyślała..
Podziel się: