reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Cześć wszystkim, ja wczoraj zrobiłam test po 10dpo i wyszedł pozytywny i to z nie porannego moczu , z objawów miałam tylko wrażliwe sutki piersi ogólniej twarde i pełniejsze. Pózniej bliżej terminu @ ból podbrzusza jak na okres:) czyli tak jak u Lilki mieszkam w uk wiec narazie nie mam chyba szans na betę fajnie wam wiec w pl to moja druga wyczekana ciaza

U mnie przeczucie o ciąży miałam jakiś tydzień przed planowaną @. Po pierwsze piersi stały się bardzo wrażliwe, bolały podczas spania (zwykle śpię na brzuchu, a w tym wypadku jest ciężko). Drugi objaw to powiększony dół brzucha, jakby wzdęty. W pierwsze ciąży objawy były identyczne i stąd moje podejrzenia. Po braku @ w planowanym terminie, byłam prawie pewna, test potwierdził ciążę (robilam 3 dni po terminie @)

Jak tak sięgam pamięcią :D

W 27,28 dc robilam testy lh - owulacyjne i wyszły mocno pozytywne.
29,30 i 31 testy hcg - ciążowe pozytywne ale z 29 słaba kreska. Cykle ok 30-31 dni .

Przed testem w 27 dniu miałam zachcianki, gazy i mdłości .
A w 30 dc ból jajnika lewego ale ten ból promieniował aż do pachwin, zmęczenie, gazy iii bolały mnie piersi .

reklama
Do góry