reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
:))) wczoraj widzialam moja fasolkę (ok 6tyg) jupi :))))) wyniki wporzadku ciaza prawidlowa .,.. za 2 tyg z wynikami do poloznej zalozyc karte ciazy ... buziaki i pozdrawiam
huh ale ja sie ciesze:D

Witam was dziewczyny mam mał problem miesiaczke miałam 24.09.09 Od 4dni męczy mnie zgaga i mdli mnie jak cos zjem. Strasznie zaczeło mnie ciągnąc do śledzi jak nigdy ich nie lubiałam.Męczą mnie również zaparcia Brzuszek lekko pobolewa a w dolnej części zrobił sie lekko twardawy i dużo śluzu(uczucie wilgotnści).I co WC muszę chodzi co 15-20 minut bo mi się chce siku.
Czy mimo miesiączki mogę być w ciąży????

Ostatnia edycja:
Myśle ze na objawy ciazy jeszcze za wczesnie, ale dla pewnosci zrob test ciazowy i bedziesz miec 100% pewnosci. A jeszcze czy twoja ostatnia miesiaczka byla tak normalna/jak zawsze czy inna??

Myśle ze na objawy ciazy jeszcze za wczesnie, ale dla pewnosci zrob test ciazowy i bedziesz miec 100% pewnosci. A jeszcze czy twoja ostatnia miesiaczka byla tak normalna/jak zawsze czy inna??

Moja ostatnia miesiączka była bardzo dziwna miałam lekkie plamienia i to tylko trwało 3 dni gdzie zawsze moja miesiączka jest bardzo silna i krwawię bardzo mocno i przez 6dni dla tego to mnie zmartwiło

zrób test,a potem zapytaj czy "miesiączka a ciąża mimo wszystko" bo sama nie wiesz a jedynie sie nad tym zastanawiasz ;-)
są kobiety które mają na początku okres w trakcie ciąży,zgaga czy to że cię mdli nie oznacza ciąży,ja zgage miałam pierwszy raz w ponad 30 tygodniu gdy macica zaczęła uciskać żołądek.

Miesiączka też nie zawsze musi być obfita jak zwykle,ja zawsze miałam 6-7 dni a bywało i tak ze 3-4 dni tylko krwawiłam.Obfitość krwawienia zależy od grubości endometrium

zrób test,a potem zapytaj czy "miesiączka a ciąża mimo wszystko" bo sama nie wiesz a jedynie sie nad tym zastanawiasz ;-)
są kobiety które mają na początku okres w trakcie ciąży,zgaga czy to że cię mdli nie oznacza ciąży,ja zgage miałam pierwszy raz w ponad 30 tygodniu gdy macica zaczęła uciskać żołądek.

Miesiączka też nie zawsze musi być obfita jak zwykle,ja zawsze miałam 6-7 dni a bywało i tak ze 3-4 dni tylko krwawiłam.Obfitość krwawienia zależy od grubości endometrium

A test ciążowy robiłam wyszedl negatywnie a jak byłam u lekarza na usg dopochwowym to coś zaznaczał na ekranie usg ale nic nie powiedział dla tego się pytam

jak wyszedł negatywny to w ciąży nie jesteś,a lekarz zawsze mierzy trzon macicy i jajniki,a jakby była to ciąża i ją widział na usg to by powiedział co nie ;-)

ilona212 na objawy nie jest za wcześnie,różnie kobiety przechodzą ciąże.Ja w 2 ciąży miałam już 4 dnia po owulacji objawy (pobolewanie brzucha i ból piersi jak w ciąży) ale to był mój 1 cykl po poronieniu i byćmoze dlatego tak szybko pojawiły się objawy :tak:

jak wyszedł negatywny to w ciąży nie jesteś,a lekarz zawsze mierzy trzon macicy i jajniki,a jakby była to ciąża i ją widział na usg to by powiedział co nie ;-)

ilona212 na objawy nie jest za wcześnie,różnie kobiety przechodzą ciąże.Ja w 2 ciąży miałam już 4 dnia po owulacji objawy (pobolewanie brzucha i ból piersi jak w ciąży) ale to był mój 1 cykl po poronieniu i byćmoze dlatego tak szybko pojawiły się objawy :tak:

ale z tego co czytałam to testy czasami mylą??
I jak sie za wczesnie zrobi to tez wyjdzie negatywny

reklama

Tak pobolewanie brzucha i piersi moga byc ale mysle ze zgaga i mdlosci to troche za wczesnie. Czesto jest tak ze kobieta na sile doszukuje sie objawow i zawsze cos znajdzie :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry