reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

dziekuje bardzo za cieple słowa ...zostawil mnie dla innej ..no ale coz.. nie bede tego komentowala .. kocham go strasznie..;/:-(
jak narazie okres mi sie spoznia ..ale tak jak dziewczyny wyzej pisaly to pewnie po odstawieniu tabsow ...
nie chciala bym byc w ciazy ale wiem ze miala bym przy sobie jakas czastke ukochanego .. eh :crazy::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pozdrawiam goraco :):*:*
To co napisze zabrzmi jak brutalny banał: Przejdzie Ci! Nie Ty jedna przechodziłaś przez coś takiego. Jeśli facet woli inną to znaczy że to nie był jeszcze ten odpowiedni dla Ciebie. Nie będzie Ci łatwo - uczucie nie wygasa z dnia na dzień, tylko z biegiem czasu.
Wygadaj się tu na forum, dziewczyny dobrze radzą. I nie broń go - najlepiej nagadaj na niego możliwie najbardziej jak się da. Przyczep się nawet do małych wad i nie waż się pisać że jest wspaniały tylko po prostu się zakochał. Jeśli przelejesz na niego ttuaj swoje frustracje, to jemu to nie zaszkodzi, a Tobie zrobi się o wiele lżej. Zobaczysz! Nadawaj ile wlezie!

reklama
Droga Inez,na poczatku tego roku bylam w takiej samej sytuacji ;-) teraz z niecierpliwoscia czekam na rozwiazanie:-) Rownież odrzucało mnie od fajek, wszystko mnie bolało, a ból głowy był najgorszy. Jednak dla pewności zrob teścik, bo być może to skutek odstawienia tabletek. W razie pytań lub wątpliwości pisz,pomoge w miare możliwości.

Ostatnia edycja:
wynik testu ujemny ;)
okresu brak .
objawy nieustapily.\rozwaialam swoje watpliwosci i z dnia na dzien jestem coraz bardziej pewna ze to przez tabletki tak mam.;) dziekuje za to ze jestescie;*

Podczytuję sobie ten wątek i też odetchnęłam.... Bo strasznie sie może skomplikować życie...
Wiem, że cierpisz i w sumie nie wiadomo jak Ci się zycie potoczy.. ale drżałam na myśl jakbyś nam tu zakomunikowała, że jednak test wyszedł pozytywny, a chopa wcięło... no najgorsze co może być chyba (no, chociaż nie, są gorsze rzeczy ;-)). Zastanawiałam się jak by Ci się dalej życie ułożyło, ale ogólnie niewesoły scenariusz.
Dobrze, ze nie musisz teraz takiego scenariusza rozważać.
A co do chłopa to powiem Ci jedno: jak już przebolejesz całą tą sytuację, to zobaczysz, poczujesz się jak nowo narodzona i jeszcze podziękujesz losowi, że tak się stało! Choć pewnie zatęsknisz. I nigdy nic nie wiadomo, może spotkacie sie ponownie, dojrzalsi i bardziej gotowi na miłość? Tak ja ja z moim obecnym mężem...... A może to jeszcze nie to po prostu
Życzę Ci wszystkiego dobrego!

nom odetchnelam z ulga:) obajawy.. hm no moglo by mi przejsc :D okres tez moglby sie juz pojawic... no i zycie jako samotna matka bylo by Ciezkie..na szczescie juz o tym nie mysle..
faceci.. ja juz sie nie wypowiadam.. mam nadzieje ze szybko zapomne.. :)
dziekuje dziewczyny za wszystko !!
jestescie kochane :);-);-);-);-)

reklama
dzien doberek wszystkim:-)
tak sie zastanawiam czy ktoras z was tez ma tak jak ja....
2 ciaze zamna ale kazda inna ,a ta to wogule jakis inny stan...haha
wyniki badan mam bardzo dobre i wizyta na usg wspaniala,wszystko jest tak jak byc powinno,ale..............no wlasnie-MDŁOSCI!!
28 tydzien ,a ja mam praktycznie prawie codziennie mdlosci z rana,naszczescie tylko z rana ,ale mam....koszmar:crazy:
siusiam wmiare normalnie ,nie latam jak kotek ,ale mdlosci:confused2: wszyscy muwia ,ze mdłosci to tylko na poczatku....czy to normalna sprawa w tym tygodniu??:szok:

Do góry