reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

dziekuje wam bardzo;-) tu zbytnio nie mam z kim o tym rozmaawiac..wszyscy znajomi sa w polsce ..a z ludzmi tu ..nie da sie rozmawiac o takich rzeczach...<Polacy w anglii ;/ masakra>:eek:
mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni w ciagu najblizszego tygodnia..
jesli nie poczekam jeszcze troche i znow zrobie test..
a jak bylo z waszymi podejrzeniami ciazy??

reklama
dziekuje wam bardzo;-) tu zbytnio nie mam z kim o tym rozmaawiac..wszyscy znajomi sa w polsce ..a z ludzmi tu ..nie da sie rozmawiac o takich rzeczach...<Polacy w anglii ;/ masakra>:eek:
Ja starałam się z narzeczonym dwa lata o dzidzie i nic, a okazało się że przywieźliśmy sobie z podróży poślubnej:-D. Zaczęłam prosić o maleństwo wszystkie możliwe Aniołki i się okazało że to najskuteczniejszy sposób;-). W tydzień po spodziewanej @ zrobiłam test, nie mając większych nadziei, od razu zła na tą okropną jedną krechę:wściekła/y:, a tu po chwili pojawiła się druga!:-)Ale radocha:happy:
Po prostu spóźniał się okres i piersi bolały, inne objawy doszły w tydzień po teście, a dziś już mam nawet brzuszek!

no wiesz ja jestem z UK ale nie uwarzam ze nie mozna ze mna pogadac!!!!:-)
jakby co i by sie okazalo ze jestes w ciazy to pytaj sie smialo o wszystko, jak bede umiec to rade dam.:-) Trzymaj sie cieplutko....!!!!!

no coz .. Ty sie starałaś :) no i gratuluje :)ja nie chcialam zostac jeszcze mama ;) stad te tabletki ,, no ale zobaczymy co bedzie..

no wiesz ja jestem z UK ale nie uwarzam ze nie mozna ze mna pogadac!!!!:-)
jakby co i by sie okazalo ze jestes w ciazy to pytaj sie smialo o wszystko, jak bede umiec to rade dam.:-) Trzymaj sie cieplutko....!!!!!
---> ok dzieki :) jak by coo to bede pisala:)
a chodzilo mi tu o ludzi ktorych znam ..ze z nimi nei da sie porozmawiac na takie tematy..

jak kochałaś się w dzień w którym brałaś ostatnią tabletkę i wystąpił potem okres to jak dla mnie to mało prawdopodobne byś była w ciąży ale jednak zawsze jest to ale ...:sorry:
okres po odstawieniu może być inny sama odstawiałam tabletki w styczniu i strasznie mi się wszystko pomieszało z nim po pierwsze zaczął mi się spóźniać okres a ze planowałam odczekać troszkę z maluszkiem po odstawieniu tabletek to się tym martwiłam że za wcześnie się udało ale jednak wszystkie objawy sobie wmawiałam do tego brak okresu robił swoje :sorry:

trzymam kciuki by było po twojej myśli :tak:

reklama
jak kochałaś się w dzień w którym brałaś ostatnią tabletkę i wystąpił potem okres to jak dla mnie to mało prawdopodobne byś była w ciąży ale jednak zawsze jest to ale ...:sorry:
okres po odstawieniu może być inny sama odstawiałam tabletki w styczniu i strasznie mi się wszystko pomieszało z nim po pierwsze zaczął mi się spóźniać okres a ze planowałam odczekać troszkę z maluszkiem po odstawieniu tabletek to się tym martwiłam że za wcześnie się udało ale jednak wszystkie objawy sobie wmawiałam do tego brak okresu robił swoje :sorry:

trzymam kciuki by było po twojej myśli :tak:
dziekuje Ci bardzo :)no wlasnie wiem ze po odstawienu moze sie spozniac okres..bardziej przejmuje sie tym co dzieje sie z moim organizmem.. <objawy> no ale moze sama sobie wmawiam..stres ,praca, no i jeszcze to rozstanie ..
zobaczymy jak to bedzie :)
Nikita84 nie ma za co dziekowac:) to raczej ja dziekuje za wasza pomoc:) a test zrobie napewno ale dopiero za tydzien..wiesz wole jeszcze poczekac ..moze to po prostu normalne..dam znac jak by co :);-);-)

Do góry