reklama
U mnie też nie było mdłości i wymiotów. Bratowa mówiła, że jak ich nie miałam do 6tc to już nie przyjdą chyba że pod koniec no ale jak na razie ich nie widać hihi a to już końcówka Nogi też mi nie puchły ani nie puchną mimo że jeszcze 2 tygodnie temu na nogach cały dzień w pracy byłam. Po prostu ciąża była łaskawa dla mnie tym razem ale coś czuje że kolejna będzie inna hihi. Z objaw miałam tylko senność i bolące piersi przez pierwszy trymestr i czeste chodzenie do WC na poczatku i teraz w końcówce aa no i plecki mnie pobolewaja teraz Ale to znak że już bliżej niż dalej
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Jestem w 6tygodniu,już mi ciąża dokucza.Kolki po przejściu kilku kroków,pobolewanie brzucha,mdłości,wrażliwe piersi i ciągłe zmęczenie...a do tego zachciewajki.
Miesiączka spóżnia mi się miesiąc, zrobiłam test ciążowy kiedy miesiączka spóźniała się 9 dni i wyszedł negatywny. Miesiączki ni widu, ni słychu Czy test mógł się mylić( bo np. był za wcześnie zrobiony)?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Paula21
Grudzień '07
Może i test mógł nie wykazać ciąży. Jak masz możliwość to zrób test z krwi i sprawa będzie jasna.
A wcześniej miesiączki pojawiały się regularnie?
Z postów wynika że jesteś pół roku po porodzie więc może jakieś zaburzenia hormonalne...
A wcześniej miesiączki pojawiały się regularnie?
Z postów wynika że jesteś pół roku po porodzie więc może jakieś zaburzenia hormonalne...
reklama
Raczej test zrobiony w 9 dniu spóźnionej miesiączki powinien pokazać czy jesteś w ciąży, bo są one bardzo czułe może pokazał ci dwie kreseczki tylko jedna była mało widoczna. Ciężko na 100% ci powiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie są dwa wyjścia zrobić drugi test i się upewnić lub iść do lekarza. Jeśli jesteś po porodzie to możesz mieć zaburzenia hormonalne. Ja dostałam okres od razu po połogu a później mi zanikł i już 4 miesiące nie mam (karmię piersią).
Ostatnia edycja:
Podziel się: