reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
witam serdecznie jestem tu nowa i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie dziewczyny do waszego grona :)
mam malenkie pytanko gdyz przez 11 lat z przerwa 2 letnia bralam tabletki antykoncepcyjne i zastaawiam sie ile po odstawieniu mozna zajsc w ciaze bo bardzo tego pragne
nareszcie mam partnera ktory rowniez pragnie dziecka :)
pozdrawiam goraco Aga

witam wszystkich serdecznie:-)
nie było mnie troche i ledwo usiadlam przed kompem zaczełam się wczytywać w posty,mnustwo ciekawych i nowych postów,więc zanim doszłam do swojego mineło troszkę;-)
zaczełąm powoli czuc ruchy,nie żeby dzidzia kopała na zawołanie,ale teraz bynajmniej wiem ,że potrafi dac o sobie konkretnie znać.:-D
mam jeszcze czasem napady mdłości,choć to już dawno po 3 miesiącu,ale miewam je i nerwują mnie niekiedy...:crazy:
byłam 3 dni temu na badaniach i znowu widziałąm swojego skarba na monitorku....starał się cosik łapać,lekarz się smiał,że motylka chyba...haha
cisnienie mam w normie,biore 2 razy dziennie te pigułki wiec nie skacze.:-)wiecznie jestem w trasie...po Polsce się poruszam,dzidzia znosi dobrze przeprawy ,chyba nawet lubieje je...haha

opinie są różne na ten temat jedni lekarze mówią zeby odczekać 3 miesiące a inni zeby nie czekac.ja nie czekałam po odstawieniu tylko staraliśmy sie od razu a udało sie w 4 cyklu,a moja kolezanka zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu. powodzenia w starankach!!!:-)

Witajcie dziewczyny. Ja na forum juz troche jestem ale do Was tak z ciekawosci weszlam pierwszy raz:-)
witam serdecznie jestem tu nowa i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie dziewczyny do waszego grona :)
mam malenkie pytanko gdyz przez 11 lat z przerwa 2 letnia bralam tabletki antykoncepcyjne i zastaawiam sie ile po odstawieniu mozna zajsc w ciaze bo bardzo tego pragne
nareszcie mam partnera ktory rowniez pragnie dziecka :)
pozdrawiam goraco Aga
Ja tabletki brałam jakies 7 lat, przestałam brac i po 1,5 roku zaszlam w ciaze i spodziewamy sie....BLIŹNIAKÓW!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Bo u mnie, generalnie nie wiadomo co jest..
Okres opóźniony jakies 20 dni, testy wykonane po kilka i kilkanascie dni od spodziewanej miesiączki - oba zupoełnie negatywne (oba róznych firm).
Zero jakichkolwiek objawów.
I lekarz dopiero w przyszłym tygod:nerd:niu.
Zaznaczam, żadnych pigul nie bylo, stosunek przerywany..i co tu począć??

Bo u mnie, generalnie nie wiadomo co jest..
Okres opóźniony jakies 20 dni, testy wykonane po kilka i kilkanascie dni od spodziewanej miesiączki - oba zupoełnie negatywne (oba róznych firm).
Zero jakichkolwiek objawów.
I lekarz dopiero w przyszłym tygod:nerd:niu.
Zaznaczam, żadnych pigul nie bylo, stosunek przerywany..i co tu począć??
U mnie mimo braku typowych objaw ciąży takich jak wymioty i innych dolegliwości ciążowych w czasie całej późniejszej ciąży test zrobiony parę dni po spodziewanej miesiączce był pozytywny, więc nie mam pojęcia co jest grane u Ciebie skoro czekasz na okres już ponad 3 tygodnie a testy są negatywne... Najlepszą odpowiedź da Ci lekarz więc najlepiej cierpliwie czekaj na wizytę.

ja już odliczam dni do porodu i muszę przyznać, że u mnie było bezobjawowo przez całą ciążę. Wyjątkiem były dwa tygodnie na początku trzeciego miesiąca. Nudności i wymioty nie dawały mi spokoju. A i jeszcze w pierwszych trzech tygodniach strasznie kręciło mi się w głowie, do tego stopnia, że myślałam o anemii. Jednak na szczęście to nie było przyczyną moich dolegliwości.

reklama
Do góry