reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

no nie wiem dlaczego. też myślałam sobie , że powinien wiedziec ze to dopiero początek . i mógł chociaż nie straszyć . Stwierdzić potem coś . A na plamienia zapisał mi luteinę i kazał leżeć . I bardzo dziękuję za podtrzymanie na duchu :)

reklama
ja też mam bóle podbrzusza macica bardzo się rozciąga, i ból czasami jest nie do wytrzymania, Groszek ma 6 tyg. i 4dni :)

Ja w pierwszej ciąży tez miałam takie bóle brzucha. Chodzilam do lekarza na kontrole bo z czasem były praktycznie przez cały dzień. Niestety w 10 tyg okazało sie ze ciąża jest martwa:-:)-( i organizm sam chce ją wydalic dlatego tak silne bóle pojawiły sie pod koniec.:-:)-(
Jesli występuje cos niepokojącego według Ciebie to nie zwlekaj z wizytą lepiej iśc raz więcej niz o ten raz za mało. Dbaja o siebie i o fasolkę. Pozdrawiam Anka

Ja jestem w 8 tc i takie bóle mam od początku aż do teraz. W pierwszej ciąży tez tak miałam i wszystko było ok. Dodam tylko,że to są bardzo delikatne bóle i pojawiają się dosłownie na kilka sekund. Gdyby były mocne raczej wybrałabym się do lekarza.

Dziewczynki! Byłam wczoraj u doktora i doktor powiedział, że wsztstko jest git! Dzidzia ma 7,5mm i bijące serduszko. To był 6t4d. Więc już spokojna jestem;-)

Wspaniale Jula2!!:-)
Jeśli lekarz mówi, że jest dobrze to tylko się cieszyć. Teraz spokojnie, do przodu i nie szukaj dziury w całym! ;-)

dzien doberek wszystkim:-)
tak strasznie dlugo mnie nie bylo ,ze teraz nie moge sie oderwac od czytania postow:-)
na samym poczatku przesylam wszystkim gorace buziaki i usciski....:-)

zatydzien wizyta i kolejne usg:-)
jedno mnie przeraza...w dzien siusiam czesto ,ale w nocy to koszmar...budze sie i biegne do wc....mam uczucie ze nie dojde do wc tak bardzo chce mi sie siusiu....z 7 razy w nocy latam i meczy mnie to...pozatym przez oststnie 2 tygodnie schudlam 1,5 kg,troche to dziwne,ale jadla malo w te upaly....a pije wody strasznie duzo...ciagle mam pragnienie:-)

Halo dziewczyny jestem tutaj nowa i mam ten sam problem bylam dzis u mojej ginekolog i rowniez nie zobaczylam fasolki a jestem z moich wyliczen juz w 5t1d w ciazy test domowy wyszedl pozytywnie. Stwierdzila tylko ze blona sluzowa macicy jest powiekszona i widac taki szarawy punkt co prawdopodobnie oznacza pecherzyk. Mam przyjsc za tydzien moze bedzie cos wiecej. Dodam jeszcze ze mialam 3 dniowe plamienia w kolorze kawy z mlekiem w terminie miesiaczki ale ta sie prawdopodobnie zdarza . Dodam ze jestem troche zdolowana bo to moja 5 ciaza 3 wczesniejsze poronilam bo zarodek sie nie rozwijal. Na szczescie mam tez zdrowego syneczka 4 lata:-(

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu nowa, strasznie się cieszę,że jest takie forum.ja swoją fasolkę zobaczyłam dzisiaj po raz pierwszy - jestem w 6tyg3dni w ciąży i widziałam piekne maleńkie bijące serduszko.to wspaniałe uczucie;)
pozdrawiam was wszystkie

Do góry