reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Byc moze to plamienie okoloowulacyjbe wg kalendarzyka owu do mnie nie przemawia.Ilu dniowe masz cykle?

010igov35ye70zfx.png

reklama
okolo 28 dni. spore plamienie zawsze mam przed samym okresem. Pierwszy raz zdarzyło mi się okolo tydzien przed. a to jest blado różowe/brązowe i nie jest to spore, dlatego trochę mnie to zdziwiło.

Byc moze faktycznie implantacja owu mogla byc wczesniej:-) bo w kalendarzyki nie mozna wierzyc.Mysle ze bedziesz niedlugo mogla test zrobic albo bete 2 dni po implantacji produkowana jest beta.

010igov35ye70zfx.png

tak, wiem że raczej się w nie nie wierzy, no ale :) niby owulka była około 16 stycznia. mam nadzieję ze to jednak to :) dziękuję za pomoc Maziajka :)

Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 10tego listopada, kochałam się z chłopakiem 18tego Grudnia. Czy możliwe że jestem w ciąży? (nie mam okresu od listopada, dodam iż mam bardzo nieregularne miesiączki). Na teście ciążowym jedna kreska wyszła mi jaśniejsza, druga ciemniejsza..
Proszę o pomoc.

Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 10tego listopada, kochałam się z chłopakiem 18tego Grudnia. Czy możliwe że jestem w ciąży? (nie mam okresu od listopada, dodam iż mam bardzo nieregularne miesiączki). Na teście ciążowym jedna kreska wyszła mi jaśniejsza, druga ciemniejsza..
Proszę o pomoc.
Oooj jak wyszla kreska to mozna gratulowac jesli sie staralas, no a jesli nie to mimo wszystko.zatrzymaj dzieciatko,bo ja sie staram.a.nie moge zajsc.
Ps za dwa dni powtorz test i zobacz czy kreska sciemniala albo idz na bete hcg i zobacz jak przyrasta

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro na teście wyszła druga kreska - to jesteś w ciąży (jeśli odczytywałaś wynik po czasie podanym w instrukcji);

Proszę o pomoc.
Pokaz fotke [emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry