reklama
Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 10tego listopada, kochałam się z chłopakiem 18tego Grudnia. Czy możliwe że jestem w ciąży? (nie mam okresu od listopada, dodam iż mam bardzo nieregularne miesiączki). Na teście ciążowym jedna kreska wyszła mi jaśniejsza, druga ciemniejsza..
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc.
Carmen24
Fanka BB :)
Oooj jak wyszla kreska to mozna gratulowac jesli sie staralas, no a jesli nie to mimo wszystko.zatrzymaj dzieciatko,bo ja sie staram.a.nie moge zajsc.Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 10tego listopada, kochałam się z chłopakiem 18tego Grudnia. Czy możliwe że jestem w ciąży? (nie mam okresu od listopada, dodam iż mam bardzo nieregularne miesiączki). Na teście ciążowym jedna kreska wyszła mi jaśniejsza, druga ciemniejsza..
Proszę o pomoc.
Ps za dwa dni powtorz test i zobacz czy kreska sciemniala albo idz na bete hcg i zobacz jak przyrasta
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Pokaz fotke [emoji14][emoji14]Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 10tego listopada, kochałam się z chłopakiem 18tego Grudnia. Czy możliwe że jestem w ciąży? (nie mam okresu od listopada, dodam iż mam bardzo nieregularne miesiączki). Na teście ciążowym jedna kreska wyszła mi jaśniejsza, druga ciemniejsza..
Proszę o pomoc.
reklama
Carmen24
W ogole wedlug ostatniej miesiaczki bylabys jakos w 12 tyg,ale ze masz nieregularne okresy to.usg rozwieje twoje wątpliwości
Podziel się: