reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Odebrałam już wyniki .beta <0,1 czyli na pewno już w ciąży nie jestem. Trochę szkoda, bo ucieszyłabym się z takiej kinder niespodzianki:) Czekam więc na @ :/ Pozdrawiam :)

Biedronka

Też tak myślę - dzień po wynikach wszystko mi przeszło. Nic mnie nie boli już i @ nie przyszła. Najbardziej bym chciała by się trafiła wpadka, bo o planowaną ciążę to będę się starać za rok dopiero.

Witam :)

Cykle mam 26-27 dni. staranko bylo jakos 15 dnia cyklu. temp podstawowa 36.4 . od owulacji 36.8 przed wczoraj było 37 wczoraj nagle 36.6 (w srodku dnia 36.5 - wiem ze to nie ma znaczenia ale spadek w ciagu dnia tez dziwny) a dzis znów 36.8

Co to za dziwny wzrost potem spadek :) Moze ktos ma jakies przypuszczenia. Gdzies sie naczytałam o zagniezdzaniu i wlasnie tym spadku. Nakrecam sie pewnie jak zwykle.
Pozdrawiam Serdecznie

Ostatnia edycja:
W ciagu dnia sie nie liczy.A przypuszczenia moga byc rozne.Nie ma co sie nakrecac bo rozczarowanie boli...poczekaj na termin@ albo conajmniej na 12dpo i testuj badz beta ..ale taki spadek na.prawde o niczym nie swiadczy.

010igov35ye70zfx.png

reklama
ten w ciągu dni a to wiem ze sie nie liczy :D tylko u mnie zawsze jak jest spadek przed okresem to saie utrzymuje z reszta cały dzień :) i myślałam ze już okres przyjdzie dlatego się zdziwiłam ze rano jak zwykle bylo 36.8 :) no w sumie czy poczekam na okres czy na 12 dni po :D to bedzie to samo a wiadomo jak to jest z tym czekaniem heheh.

Do góry