reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Krotko i na temat. Pierwszy nas seks z penetracja bez zabezpiecznia (nie w sensie ze pierwszy w zyciu nas obojga). Lacznie trwal moze z 7 minut. Plyn ejakulacyjny pojawil sie przy pieszczotach. Wytarty chusteczka i po 10 min. penetracja. Pozniej - nie wiem czy wystapil. Brak wytrysku w pochwie a dlugo dlugo potem. Dni nieplodne. Tabletka Escapelle zazyta ok 4 godziny po stosunku. Jakie sa szanse na ciaze?

Krotko i na temat. Pierwszy nas seks z penetracja bez zabezpiecznia (nie w sensie ze pierwszy w zyciu nas obojga). Lacznie trwal moze z 7 minut. Plyn ejakulacyjny pojawil sie przy pieszczotach. Wytarty chusteczka i po 10 min. penetracja. Pozniej - nie wiem czy wystapil. Brak wytrysku w pochwie a dlugo dlugo potem. Dni nieplodne. Tabletka Escapelle zazyta ok 4 godziny po stosunku. Jakie sa szanse na ciaze?
NAPRAWDĘ?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Szansa jest taka ze zaraz na niebie pojawi sie gwiazda i przyjda Trzej Krolowie:o:o

Hej dziewczyny :) Może któraś będzie w stanie mi pomóc. A mianowicie, staramy się z mężem o dzidziusia, okres zaczął mi się 2 stycznia, trwał około 4 dni. według kalenadarzyka owulacje miałam 16.01, wtedy własnie wspolzylismy (przed tym dniem i po tez), 22.01 dostalam jasno brazowe/rozowe plamienie, dodam że tabletek ant nie biorę już ok 2 lat, okres też zawsze mam w miarę regularny ( +/- 1 dzień), nigdy tez nie mialam plamien miedzymiesiaczkowych. Czy to moze byc plamienie implantacyjne?, jesli tak czy to swiadczy ze jestem w ciazy?, dodam ze @ powinna byc za okolo tydzien.

U mnie zaczęło się głównie od bolesnych i powiększonych piersi. Miałam też plamienie implantacyjne. A teraz strasznie męczą mnie mdłości... Macie jakieś sposoby na nie? Bo już chyba wszystkiego próbowałam i nic nie działa. Zastanawiam się nad kroplami z imbirem, chyba Imbifem się nazywają. Znacie może?
Mozesz zuc plasterki imbiru , jesc ciastka imbirowe lub jak wolisz pic ta herbatke.
Mam nadzieje,ze ci szybko minie :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Może któraś będzie w stanie mi pomóc. A mianowicie, staramy się z mężem o dzidziusia, okres zaczął mi się 2 stycznia, trwał około 4 dni. według kalenadarzyka owulacje miałam 16.01, wtedy własnie wspolzylismy (przed tym dniem i po tez), 22.01 dostalam jasno brazowe/rozowe plamienie, dodam że tabletek ant nie biorę już ok 2 lat, okres też zawsze mam w miarę regularny ( +/- 1 dzień), nigdy tez nie mialam plamien miedzymiesiaczkowych. Czy to moze byc plamienie implantacyjne?, jesli tak czy to swiadczy ze jestem w ciazy?, dodam ze @ powinna byc za okolo tydzien.
Trzymam kciuki aby to byla implantacja[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
6 dpo to by sie zgadzalo

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry