reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
A ja mam tylko jedno pytanie - dziewczyny, skoro tak Was tego typu tematy dziwią i śmieszą, to po co na nie wchodzicie? A skoro już wchodzicie, to po co odpisujecie? Posmiejcie się same do siebie i zostawcie bez odpowiedzi, zamiast ironizować i się naigrywać

A ja mam tylko jedno pytanie - dziewczyny, skoro tak Was tego typu tematy dziwią i śmieszą, to po co na nie wchodzicie? A skoro już wchodzicie, to po co odpisujecie? Posmiejcie się same do siebie i zostawcie bez odpowiedzi, zamiast ironizować i się naigrywać
Irytujace a zarazem śmieszne w tym wątku jast to,że autorka zadaje pytania na poziomie gimnazjum. Kilka dni po wspolzyciu ona pyta się czy jest w ciąży. Nabroila a teraz się martwi. A my kobiety jak to kobiety ...

Nic nie nabroiłam, bo dorosła jestem od dawna i wiem co robię. Byc moze zle sformułowałam pytanie, ale czy to od razu powod do takich drwin? Musicie miec bardzo smutne zycie, skoro siedzicie tu i czekacie by wyładowac swoja frustracje w internecie.

Skarbie, to nie frustracja, to MISJA.
Skoro ani rodzice, ani szkoła, ani internet nie potrafią dostatecznie wyedukować małolat, to my to robimy brutalnie.

reklama
Do góry