reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa :-) mam do Was takie pytanko. Wiem, że jest tego w internecie dużo, nawet bardzo... Chodzi mi o zagnieżdżenie zarodka... Wydaje mi się, że takowe zjawisko zaobserwowałam u siebie. W 22 dniu cyklu w pewnym momencie poczułam dosyć mocny ból, ucisk (sama nie wiem jak to określić) w podbrzuszu. Pomyślałam, że okres mi się przyspieszył więc pobiegłam do łazienki a tu... jakieś dziwne plamienie. Różowe i z dużą ilością śluzu. Trwało kilka godzin i na tym koniec. Tydzień wcześniej współżyłam z moim narzeczonym, czyli gdzieś tak 15, 16 dc. Cały cykl trwa u mnie 32 dni, plus minus 1 dzień. Jak myślicie, mogło to być zagnieżdżenie? Kiedy optymalnie mogę zrobić test? Podpowiecie cos? Dziękuję z góry :-D

reklama
Dziękuję za odpowiedź :-) troszkę niecierpliwa jestem i dlatego tak dopytuję. nigdy nie byłam w ciąży więc zero doświadczenia... Dzisiaj mam 25 dc... czyli muszę czekać :-(

Witam, kochaliśmy się z partnerem 3-4 dni przed owulacją, w dzień owulacji i do 3 dni po niej, za kazdym razem dochodził w środku. W dzien owulacji jak zawsze towarzyszył mi ból jajnika, a gdy moj partner we mnie doszedl to dziwnym trafem ból od razu ustał. I tu moje pytanie - czy mogło dojsc do zapłodnienia? Termin spodziewanej miesiączki mam na 1 grudnia.

Nie tak brzmi moje pytanie jeśli nie zauwazylas. :)
A zauwazylas żeby to było forum wróżek? Skad my mamy to kobieto wiedzieć? No sorry co my siedzimy w twojej macicy.??
Poczekaj zrob sobie test wcześniej idz na bete z krwi możesz robić juz 8 dni po owu a nie tyle czasu do okresu a Ty sobie objawy wmawiasz
Jeszcze bol jajnika ustal po wytrysku no helollll....:D :D tak ustal bo odrazu dziecko się zrobiło:D

Ostatnia edycja:
A zauwazylas żeby to było forum wróżek? Skad my mamy to kobieto wiedzieć? No sorry co my siedzimy w twojej macicy.??
Poczekaj zrob sobie test wcześniej idz na bete z krwi możesz robić juz 8 dni po owu a nie tyle czasu do okresu a Ty sobie objawy wmawiasz
Jeszcze bol jajnika ustal po wytrysku no helollll....:D :D tak ustal bo odrazu dziecko się zrobiło:D
Tekst roku. Dzięki za poprawę humoru :D:D

reklama
Do góry