Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa :-) mam do Was takie pytanko. Wiem, że jest tego w internecie dużo, nawet bardzo... Chodzi mi o zagnieżdżenie zarodka... Wydaje mi się, że takowe zjawisko zaobserwowałam u siebie. W 22 dniu cyklu w pewnym momencie poczułam dosyć mocny ból, ucisk (sama nie wiem jak to określić) w podbrzuszu. Pomyślałam, że okres mi się przyspieszył więc pobiegłam do łazienki a tu... jakieś dziwne plamienie. Różowe i z dużą ilością śluzu. Trwało kilka godzin i na tym koniec. Tydzień wcześniej współżyłam z moim narzeczonym, czyli gdzieś tak 15, 16 dc. Cały cykl trwa u mnie 32 dni, plus minus 1 dzień. Jak myślicie, mogło to być zagnieżdżenie? Kiedy optymalnie mogę zrobić test? Podpowiecie cos? Dziękuję z góry
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Test sikany w dniu spodziewanej miesiączki. Betę z krwi kilka dni wcześniej.
Witam, kochaliśmy się z partnerem 3-4 dni przed owulacją, w dzień owulacji i do 3 dni po niej, za kazdym razem dochodził w środku. W dzien owulacji jak zawsze towarzyszył mi ból jajnika, a gdy moj partner we mnie doszedl to dziwnym trafem ból od razu ustał. I tu moje pytanie - czy mogło dojsc do zapłodnienia? Termin spodziewanej miesiączki mam na 1 grudnia.
Nie tak brzmi moje pytanie jeśli nie zauwazylas.Ile ty masz lat, że za seks się zabierasz nie mając pojęcia o podstawowych faktach?
A zauwazylas żeby to było forum wróżek? Skad my mamy to kobieto wiedzieć? No sorry co my siedzimy w twojej macicy.??Nie tak brzmi moje pytanie jeśli nie zauwazylas.
Poczekaj zrob sobie test wcześniej idz na bete z krwi możesz robić juz 8 dni po owu a nie tyle czasu do okresu a Ty sobie objawy wmawiasz
Jeszcze bol jajnika ustal po wytrysku no helollll.... tak ustal bo odrazu dziecko się zrobiło
Ostatnia edycja:
G
goszczaca
Gość
Tekst roku. Dzięki za poprawę humoruA zauwazylas żeby to było forum wróżek? Skad my mamy to kobieto wiedzieć? No sorry co my siedzimy w twojej macicy.??
Poczekaj zrob sobie test wcześniej idz na bete z krwi możesz robić juz 8 dni po owu a nie tyle czasu do okresu a Ty sobie objawy wmawiasz
Jeszcze bol jajnika ustal po wytrysku no helollll.... tak ustal bo odrazu dziecko się zrobiło
reklama
beatka10123
Fanka BB :)
He he usmialam się. Aczkolwiek znam dziewczyne ktora twierdzi ze nie potrzebuje antykoncepcji bo JEJ PARTNER MA TAKI MOCNY WYTRYSK ZE PLEMNIKI SIE O MACICE ZABIJAJA moze w tym przypadku zabily sie o jajnik buahahaha. Sorki nie moglam sie powstrzymac.
Podziel się: