a dlaczego maja nie bolec? mnie przed ciaza bolaly w roznych etapach cyklu, raz mniej raz wiecej, moze akurat masz takie bole zalezne od fazy cykluTest zrobiony, wynik negatywny, nie wiem czy po prostu jeszcze na test było za wcześnie, mimo wszystko piersi bolą dalej...
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Też mi się wydaje, że to owulacja. I tak za pewne znacznie opóźniona. No ale jeżeli jesteś jakoś mocno zaniepokojona to się udaj do lekarza. Doskonale to rozumiem bo też czasem panikara jestem i jakieś najmniejsze sygnały wyprowadzają mnie z równowagi
Hej Mam 32-dniowy cykl i w gruncie rzeczy 5 dnia każdego miesiąca miałam regularną miesiączkę. Wspołzylam z moim partnerem na 3 dni przed domniemaną owulacja. Zaczynam się obawiac ponieważ mam bardzo tkliwe piersi i spoznia mi sie miesiaczka, zaledwie 3 dni ale.... Zaczynam się obawiać ponieważ nigdy nie miałam takiej sytuacji i zawsze co do dnia wszystko się sprawdzalo.. Możliwa jest ciąża w tym przypadku? Zastanawiałam się nad testem ciążowym lecz nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jest seks - może być ciąża. ZAWSZE.
Kup test i zrób, przecież najlepiej robić go NAJWCZEŚNIEJ w dniu spodziewanej miesiączki, nie wiesz tego?
Kup test i zrób, przecież najlepiej robić go NAJWCZEŚNIEJ w dniu spodziewanej miesiączki, nie wiesz tego?
reklama
blondynka91
Początkująca w BB
Zrób test bedziesz miała pewnośćHej Mam 32-dniowy cykl i w gruncie rzeczy 5 dnia każdego miesiąca miałam regularną miesiączkę. Wspołzylam z moim partnerem na 3 dni przed domniemaną owulacja. Zaczynam się obawiac ponieważ mam bardzo tkliwe piersi i spoznia mi sie miesiaczka, zaledwie 3 dni ale.... Zaczynam się obawiać ponieważ nigdy nie miałam takiej sytuacji i zawsze co do dnia wszystko się sprawdzalo.. Możliwa jest ciąża w tym przypadku? Zastanawiałam się nad testem ciążowym lecz nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie.
Podziel się: