reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Hej :) jest szansa i to sporo ponieważ skoro kochałaś sie z chłopakiem dzień przed owulacja to jest możliwość zapłodnienia. Tez tak miałam że dostałam kilka dni przed okresem ciagle miałam zgagę (a tak to wcześniej może mialam z dwa razy w życiu) miałam uczucie że coś ze mnie leci i myślałam ze to już nadszedł okres ale za każdym razem zdziwienie że go jednak nie ma :) radzę Ci poczekaj jeszcze te kilka dni jeśli dzień po tym jak powinnaś dostać okres go nie dostaniesz to zrób test ciążowy bo ja tak zrobiłam i jak sie okazało jestem w 5 tygodniu ciąży :) a i najlepiej zrób test rano bo ja zrobiłam test wieczorem i wyszła mi bardzo bladziutka ledwo widoczna kreska a na drugi dzień rano już była bardzo wyraźna kreska :) pozdrawiam i daj znać co wyszło :)

reklama
Chyba nici z ciąży [emoji22] wczoraj zaczęłam plamic, dziwne to jest w 23 dniu cyklu a najdziwniejsze jest to ze nie jest to zwykły okres. Zawsze zalewało mnie od razu a teraz nie. Po nocy miałam lekko brudna podpaske, rano zmieniłam i jest tylko kilka kropli krwi. Co jest? Co sie dzieje?

Możliwe że jednak jestes w ciąży :) z tego co wiem to powód krwawienia może być taki że zarodek się zagnieżdża i dlatego zaczęłaś krwawić. Sama zreszta mówisz że krwawienie nie jest zbyt obfite czyli nie przypomina za bardzo okresu :)

Jeszcze mam taka nadzieje czekam do wieczora zobaczymy co sie będzie działo jeśli będzie nadal tak to chyba jutro rano zrobię test tylko obawiam sie czy wyjdzie

Witajcie. Moj problem jest podobny i nie wiem co myslec. Stosunek w dni plodne. Potwm bole i klocie w podbrzuszu. Czuje sie zmeczona i ciagle glodna. I jeszcze mleczna wydzielina ktorej wczesniej nie bylo. Czyzby to ciaza?

Witajcie. Moj problem jest podobny i nie wiem co myslec. Stosunek w dni plodne. Potwm bole i klocie w podbrzuszu. Czuje sie zmeczona i ciagle glodna. I jeszcze mleczna wydzielina ktorej wczesniej nie bylo. Czyzby to ciaza?

Mala86 bardzo prawdopodobne ze ciąża.

U mnie bylo tak- nie staralismy sie szczególnie o dzidzie, jednego wieczoru nasz poniosło i bum, plemniki w srodku :p
po ok.1,5 tygodnia bardzo bolalo mnie podbrzusze, czesto chodzilam siku.Poszlam do lekarza i okazalo sie ze mam Zapalenie pecherza wiec myslalam ze to jednak ciaza nie bedzie ;) Oprocz tego mialam bolesne piersi i pamietam jak dzis- byłam glodna, zamowilam sobie w restauracji moje ulubione kartofelki a Pani jak mi je przyniosla, to jakos mnie odrzucilo od nich i to juz byl dla mnie znak, ze moze jednak.

2 dni przed okresem test- negatywny
2 dni po tym jak mialam dostac okres test- pozytywny

Od jakis 2 tygodni wszystkie objawy mijają(nawet piersi sa coraz mniej bolesne) i nie wiem, czy to powod do zmartwien. Wczesniej jakos czułam te ciaże, a teraz wlasciwie nie czuje zebym była w ciąży.
Moze to tylko moje widzimisie :p

reklama
Do góry