reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Hej dziewczyny! spróbuje odświeżyc wątek. Ja co prawda jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży, bo na dniach mam dostać @ choć mam nadzieje że nie nadejdzie. :p Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was miała kiedyś objawy ciąży przed datą planowanej @. Wiem że u każdej jest inaczej ale zastanawiam się czy to możliwe żeby mnie już tydz przed @ bolały piersi i jajniki (zawsze miałam 2-3 dni przed @) i od 2 dni jestem senna i mdli mnie. nie wiem czy to nie stres trochę daje tu o sobie znać bo od dawna się staramy a na dodatek w grudniu poroniłam w 5 tyg co bardzo przeżyłam.

reklama
Witam. Ostatni okres mialam 8 maja zas 18 maja wspulzylam i w tym dniu mialam bardxo plodny sluz i tylko w tym dniu puzniej sie juz nie pojawil, po stosunku jak nigdy strasznie rozbolala mnie macica i jajniki bul taki rozpierajacy.moze wtedy wlasnie pekl ten pęcherzyk jesli to wogule mozliwe . Wedlug kalkulatorow w necie owulacje powinnam miec 22 maja ale wtedy nawet juz sluzu nie mialam . Od 2 dni mam bardzo gorace piersi i takie dziwne uczucie jakby palenie pieczenie piersi i lekka wrazliwosc brodawek i sutkow ogulnie piersi nie bola i lekkie pobolewanie podbrzusza po poludniami czy jest mozliwosc u mnie zajscia w.ciaze jesli prawdopodobnie wedlug kalkulatorow owulacja wystapila 22 maja a kochalam sie 18 maja. Dziekuje za odpowiedzi

Goska nie patrz na kalkulatory w necie.one nie pokazują dobrze.wiem, bo mierzylam temp i wiedziałam dobrze kiedy mam owulacje a ten kalkulator za każdym razem źle pokazywał. Moim zdaniem owulacje miałaś tego dnia kiedy bolaly cie jajniki :) trzymam kciuki jesli sie starasz :)

Madziagr ja mialam objawy przed planowana @. Piersi na pierwszym miejscu- takie łaskotanie, mrowienie a przede wszystkim żyłki nad piersiami i powiekszone zakonczenia gruczołow na sutkach sie powiększyły i lekko zaczerwieniły. Drugi objaw to zgaga, ktorej nigdy w zyciu nie miałam. A trzeci dość dziwny bo ślinotok!!! Miałam tyle śliny, że miałam ochotę tylko pluć ;) teraz szukam u siebie objawów ale oprócz mega ssania w żołądku i slinotoku (który możliwe że sobie wkręcam) nie mam nic

Witam dziewczyny :)
Z racji tego, ze na poczatku ciazy sama obsesyjnie szukalam informacji o "bardzo wczesnych" objawach ciazy obiecalam sobie, ze sama cos napisze jak juz bede jakies miala :)
Wiec u mnie bardzo bardzo wczesnym objawe byly takie jakby biale krostki na sutkach :) przez przypadek w sumie je zauwazylam i wiem ze wiele z was moze ten fakt pominac :)

Jeżeli na teście nie pojawia się żadna kreska tzn ,ze wynik tesu jest błędny i trzeba koniecznie powtórzyć , Ja na twoim miejscu poszłabym do przychodzi i zrobiła sobie test z krwi na oznaczenie Beta HCG

Moje objawy w 4 i 5 tc to :

- delikatna senność
- bóle podbrzusza jak na @
- lekki ból piersi ( niczym sie nie wyróżniajacy tym przed @)
- zaparcia
- dosyć mocne bóle w krzyżu ( możliwe ze przez tyłozgiecie)

dodatkowo uczucie ze zaraz dostane @ i ciągłe latanie do łazienki i sprawdzanie czy już jest czy nie ;p

reklama
Witam, jestem tutaj nowa. Proszę powiedzcie jak myślicie czy jest szansa ciąży i jak wysoka. Otóż 15 lipca dostałam okres ktory trwał do 20 lipca. Cykle mam regularne co 28 dni ale w sierpniu okres przyszedł szybciej tj. 10 sierpnia ktory trwał do 15. 22 i 23 sierpnia kochalam sie z chłopakiem. Kalkulatory pokazują mi owulacje na 24. Teraz jestem 5 dni przed okresem mam zgagę lekkie klocia wieczorami w podbrzuszu, mrowienie w piersiach, uczucie ze coś leci ze mnie ale jak idę do łazienki to sucho i temperaturę mierzona rano w pochwie 36,9 gdzie zawsze mam 36,6

Do góry