reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

U mnie objawy byly identyczne jak na okres, bol piersi, bol brzucha itp. :D wiec nie ma reguly :D najlepiej to jak kolezanka mowila zrobic test ale nie wszystkie tez wychodza sa tez takie co wychodza pozytywne a ciazy nie ma, pewnosc dadza badania krwi :D mi wyszly juz 10-12 dpo :D

reklama
Drogie przyszłe mamy ! jestem położną, ale też mam nadzieję przyszłym psychologiem- by te plany ziścić, zdecydowałam się na pracę magisterską łączącą te dwie dziedziny. W jej ramach prowadzę badania obejmujące kobiety w ciąży. Jeśli któraś z Was może pomóc i wypełnić, bardzo dziękuję.

Oto link do ankiety https://docs.google.com/forms/d/1AU6NyrqIzTMRECLRNhw2JDBavmmXbB9Z9K-TasCL6Eo/viewform

Pozdrawiam
Haimann Monika

Ja od 6 tygodnia ciąży wymiotowalam, więc już wiedziałam że to to ;) oczywiście brak okresu, obolale piersi i ból brzucha jak przy zbliżającym się okresie. ;):)

Cześć dziewczyny:-)
Jestem tu nowa między Wami i tak jak niektóre z Was też z niecierpliwością oczekuję, że @ nie nadejdzie ;P Od trzech miesięcy staramy się z mężem i jak narazie bez efektów. Mam nadzieje, że tym razem się uda, szczególnie , że dni płodne wypadły mi w czasie świąt :) Poprzednim razem świrowałam i złapałam doła. Tym razem staram się myśleć pozytywnie :) Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi i odczuwam takie "mrowienie" w jajniku. Szczerze to nie wiem na co mam liczyć, ale się nie poddaje :)

Ja za każdym razem orientowałam się, że jestem w ciąży bo traciłam całkowicie głowę!! Zapominałam zamknąć mieszkanie, zapominałam PIN do karty którą mam od lat... Zawsze wtedy leciałam po test i był plusik :D :D :D

Hej :) Nie wiem czy piszę w dobrym temacie także z góry przepraszam jeśli tak nie jest ale potrzebuję porady mimo że jestem już doświadczoną mamą dwóch ślicznotek ;) I wiem że mogłabym zapytać lekarza ale chciałabym wiedzieć czy może którejś kobietce tak się przydarzyło jak mi :) Ale do rzeczy ;) Odstawiłam tabletki nagle pod koniec pierwszego tygodnia (ale w ogóle przyjmuję te tabletki od kilu lat - yasmin) i przez trzy dni że tak powiem dochodziło między mną a mężem do zbliżeń ale zaraz po tych trzech dniach nastąpiło krwawienie z odstawienia co jest naturalne po zaprzestaniu przyjmowania tabletek ;) I moje pytanie jest takie, czy mimo iż mam to krwawienie z odstawienia (bo to nie okres) to czy mogło dojść do zapłodnienia ? Wiem że szanse są raczej małe ale czy jest to w ogóle możliwe ? Z góry dziękuję za odpowiedź :) I proszę o wyrozumiałość ja nie jestem ani przerażona ani zdesperowana bo kocham dzieci chciałabym tylko wiedzieć czy ktoś może spotkał się z taką sytuacją :)

Od kilku dni czuję ze jest ze mną coś nie tak. Moje piersi zrobiły się minimalnie większe i mam uczucie swędzenia pieczenia sutków. Do tego boli mnie jajnik z którego była owulacja i do tego szybko robie się senna. Moje cykle są bardzo regularne 26 dni owulacji miała miejsce 14 lutego a z partnerem współzylam 13 i 14 na 15. Czy jest możliwość żebym tak wcześnie odczuwała cos o ile w ogóle coś jest? I temp. 37.5 7 dni po owulacji

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry