reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

U mnie pierwszym objawem jak zaszłam w ciąże była nadmierna potrzeba snu. Zanim się zorientowałam że jestem w ciązy zaczęłam usypiać o bardzo wczesnych porach. Np normalnie siedzialam do 22-23 a wtedy po 19 głowa sama spadala. Co ciekawe całą ciązę potem przesypiałam min 14 - 16 godz na dobe.

reklama
Cześć Matki! nie wiem czy powinnam tu umieścić wątek o swoim problemie, ewentualnie dajcie znać gdzie to umieścić.
Jestem w 12 tyg ciąży, od kilku dni co noc budze sie między 4-4:30 ide do toalety na siku i .... po tym nie mogę zasnąć!! czy któraś z was miala już taki problem? Co może sprawić że zasnę, jestem zmęczona ale zasnąć ponownie nie mogę. Próbowałam pić, jeść małe przekąski, migdały i nic nie pomaga... Dajcie znać co robić....

A może za dużo myślisz o stresujących Cię sprawach i dlatego nie możesz zasnąć?Ja też tak miałam bo wstawałam na siusiu ale nawet z 3 razy w nocy...Oczywiście póżniej nie mogłam zasnąć...i cóż spróbowałam się nie zamartwiać tylko myśleć o czymś przyjemnym i już zasypiam po nocnym wstawaniu do toalety na siu siu;)

4ni4 ja tak miałam w 5 i 6tyg ciąży przed 5sie budziłam. I koniec spania mimo że próbowałam... Ale myślę że to emocje są temu winne.. Albo też może być ciśnienie jeśli ma się za wysokie

Mam problem.. Wyobrazacie sobie? Jestem mama, mam 2 corki (2 i 4 lata) a tu cos takiego.. Normalnie masakra. Do rzeczy. Okres mi sie spoznia, wargi normalnie az brazowe i wielkie, meza to bym doslownie zjadla taka mam chcice za przeproszeniem :D no i temperature mam 37,2. Brzuch mnie bolal wczoraj jak na @, przestal, i @ nie przylazla! :no: Nic nie moge jjesc. I ciagle mam wilgotno..
To nie jest tak ze sie zalamie Jak bede w cciazy.. Ale co tu kryc.. Wpadka jak nic :D a ja glupia nie pamietam objawow.. Moze tylko mi sie wydaje? Nie krytykujcie :) kto zna mnie, wie skad moje obawy.. Pomozcie mi
; )
Pozdrawiam

...mam takie pytanie czy jak sie robi test ciazowy to sa rozna jego odmiany w tym sensie ze jeden jest po 7 dniach inny po 10 to wiem ale ostatnio sprawdzalam test i nie bylo napisane po ilu dniach mozna robi a jedynie bylo napisane ze do 2-3 dni przed okrsem.Jesli nim robilam i wyszedl negatywnie to jak mam traktowac jego wiarygodnosc ??
Okres mam za tydzien mam dostac za tydzien a do felernego dnia doszlo ponad 2 tyg temu myslicie ze test jest wiarygodny ??

Nie wierzę testom i według mnie szkoda kasy - przetestowałam chyba z 4 - każdy wyszedł negatywnie - po 4 tygodniach od zapłodnienia. Zrobiłam badania krwi i okazało się, że jestem w ciąży! Najlepiej zrób badanie krwi.

reklama
Do góry