reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Charlie ja jestem ;-) chciałam dzis bete zrobic ale laboratorium od 8 wiec lipa bo do pracy na 8 ...zrobie po to jutro najwyższej odbiore ...dzis 12 dni spoznienia ...kurcze na necie czytalam ze niektorym to testy dlugo nie wychodza....

reklama
We wczesniejszych postach pisalam o swoim przypadku - dopiero 12 dni po spodziewanej miesiaczce wyszedl mi test. Wystarczy poczytac ;) bywa roznie poniewaz roznie kazda ma owulacje, ale mysle ze jesli po 2 tyg nic nie wyjdzie to raczej nic z tego.

Cherie dziekuje ... az tak sie nie zaglebialam bo mnóstwo tych postów ....
Ide na bete dzis po pracy ...zobaczymy ...ale kurcze nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu a z drugiej strony nie chce sie napalac zbytnio ...

Ja wyczekuje teraz okresu ,powinien nastąpić jutro wiec trzymajcie kciuki zeby nie nadszedł ! Ale ciagle biegam siusiu oprócz tego objawów nie mam ,no moZe takie jak prEd okresem czyli bolą piersi i brzuch ale brzuszek boli juz od ponad tygodnia ;) mam nadzieje ze mi sie uda ;) to jest moja i męża pierwsza próba , nie używamy gumek od niedawna i kochaliśmy sie w dni płodne i owulacje także szansa jest ;)

Charlie trzymam kciuki ;-) ja dzis zrobilam bete ale ze ok 11 to wynik jutro do odbioru od 13 ... a ty kiedy testujesz?

Czekałam dziś na okres - minęły równe 28 dni i miałam taki właśnie odstęp czasu .. A póki co jeszcze nie dostałam ;D poczekam jeszcze pare dni i pójdę na badanie krwi od razu . Testom coś nie ufam ;P

reklama
Witam. Moze i mnie przygarniecie do swojego grona:)
Mam pytanko (1.06) miałam okres, ktory srednio trwa 6-7 dni. Do tej pory kochalismy sie z mezem kilka razy (przed okresem tez). Od 2 dni troszke mnie pobolewa podbrzusze, ale nie caly czas, piersi nie bola. Wczoraj po zjedzeniu gulszu z zoladkow strasznie mnie mdlilo i na sama mysl o jakim kolwiek jedzeniu bylo mi niedobrze. Od kilku dni jem sniadanko co wczesniej nigdy mi sie nie zdazylo, bo nie lubie jadac sniadan.
Czy jest mozliwe, ze moge byc w ciazy?
Po pierwszej ciazy przez 8 lat uwazalismy, a od lutego tego roku zawsze konczy w srodku. W sumie to chcielibysmy dzidzie, ale jakos na nie wychodzi:)
Mozecie cos poradzic?

Do góry