reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Charlie ja jestem ;-) chciałam dzis bete zrobic ale laboratorium od 8 wiec lipa bo do pracy na 8 ...zrobie po to jutro najwyższej odbiore ...dzis 12 dni spoznienia ...kurcze na necie czytalam ze niektorym to testy dlugo nie wychodza....

reklama
We wczesniejszych postach pisalam o swoim przypadku - dopiero 12 dni po spodziewanej miesiaczce wyszedl mi test. Wystarczy poczytac ;) bywa roznie poniewaz roznie kazda ma owulacje, ale mysle ze jesli po 2 tyg nic nie wyjdzie to raczej nic z tego.

Cherie dziekuje ... az tak sie nie zaglebialam bo mnóstwo tych postów ....
Ide na bete dzis po pracy ...zobaczymy ...ale kurcze nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu a z drugiej strony nie chce sie napalac zbytnio ...

Ja wyczekuje teraz okresu ,powinien nastąpić jutro wiec trzymajcie kciuki zeby nie nadszedł ! Ale ciagle biegam siusiu oprócz tego objawów nie mam ,no moZe takie jak prEd okresem czyli bolą piersi i brzuch ale brzuszek boli juz od ponad tygodnia ;) mam nadzieje ze mi sie uda ;) to jest moja i męża pierwsza próba , nie używamy gumek od niedawna i kochaliśmy sie w dni płodne i owulacje także szansa jest ;)

Charlie trzymam kciuki ;-) ja dzis zrobilam bete ale ze ok 11 to wynik jutro do odbioru od 13 ... a ty kiedy testujesz?

Czekałam dziś na okres - minęły równe 28 dni i miałam taki właśnie odstęp czasu .. A póki co jeszcze nie dostałam ;D poczekam jeszcze pare dni i pójdę na badanie krwi od razu . Testom coś nie ufam ;P

reklama
Witam. Moze i mnie przygarniecie do swojego grona:)
Mam pytanko (1.06) miałam okres, ktory srednio trwa 6-7 dni. Do tej pory kochalismy sie z mezem kilka razy (przed okresem tez). Od 2 dni troszke mnie pobolewa podbrzusze, ale nie caly czas, piersi nie bola. Wczoraj po zjedzeniu gulszu z zoladkow strasznie mnie mdlilo i na sama mysl o jakim kolwiek jedzeniu bylo mi niedobrze. Od kilku dni jem sniadanko co wczesniej nigdy mi sie nie zdazylo, bo nie lubie jadac sniadan.
Czy jest mozliwe, ze moge byc w ciazy?
Po pierwszej ciazy przez 8 lat uwazalismy, a od lutego tego roku zawsze konczy w srodku. W sumie to chcielibysmy dzidzie, ale jakos na nie wychodzi:)
Mozecie cos poradzic?

Do góry