reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dokładnie tak jak napisała koleżanka wyżej. Ja upewniłabym się jeszcze dodatkowo tydzień po spodziewanej miesiączce, ponieważ czasem w dzień miesiączki może być jeszcze za wcześnie (aczkolwiek nie musi). ;-)

reklama
Wiec tak ,jeszcze raz wszystko sobie dokładnie policzyłam i pomyliłam sie trochę w dniach .. 18 mial dni niepłodne i testy wychodzą negatywnie ,byłam u lekarza i mdłości były z powodu niestrawności dlatego cały czas mnie mdlilo,generalnie tak to jest juz powoli ok . Ale tydzień temu miałam dni płodne i kochałam sie z mężem także musze teraz czekać na to czy zajdę w ciazy przy pierwszej próbie czy nie ;P miesiączke powinnam dostać 12 lub 13 czerwca ! Dziękuje wam za cenne rady i to ze to forum dzięki wam jest przyjemnym miejscem do porozmawiania z kobietami które maja podobne problemy i podobne uczucia ;)

A wiec tak ; nie mogę sie doczekać do dnia spodziewanej miesiączki i zrobiłam dziś test, ale wyszedł negatywny ;( ;( ta nieszczęsna jedna kreska.. Moze za szybko zrobiłam test . Czy którejś z was wyszła dopiero dużo pózniej ta druga kreseczka ?

Za szybko zrobilas test. Tak jak juz pisalam ja zrobilam test 3 dni po spodziewanej miesiaczce i byl negatywny. Dopiero 12 po pokazala mi sie slaba druga kreska. Ten hormon musi zaczac sie produkowac, musi go byc na tyle duzo aby test wychwycil i to naprawde rzadkosc zeby tyle dni przed miesiaczka juz cos wykazal. A jak jeszcze mialas np spozniona owulacje to juz w ogole..

Tez tak myślałam ,ale koleżanka wprowadziła mnie w błąd i poddała wątpliwości ;) dziękuje za szczere odpowiedzi bo czasem łapie sie ze pytania mam trochę bez sensu ;P

Hey... Przygarniecie i mnie ?:)...a wiec ... cykle mam 26-28 max .... @ spoznia mi sie 9 dni ... testowalam kilka dni temu ale negatywy ... nic nie wskazuje na przybycie @ temperatura ponad 37 ... nie spada .. sennosc jest ... ogólnie jak na ciążę bo tak miałam w pierwszej z tym ze tu test negatywny ... czy wam zdazylo się tak ze testy wychodzily grubo po terminie @ ?

dziewczyny strasznie mi sie dluzy i czekam do @.. teoretycznie powinna nastapic za 3, 4 dni..
Bardzo chcę jej nie dostać :/ Zauważyłam u siebie pewne zmiany.. Ale nie wiem czy są spowodowane tym , że ma przyjść @ czy ciążą..
Mam dziwne śluź.. białe jak mleko.. zadna infekcja to nie jest.. kiedyś miałam infekcje i wyglądało to zupelnie inaczej.. Czy któraś z was tak miała? Cały czas gdy chodzę do toalety widzę białe upławy.. Dodaje, że mam tam cały czas mokro.. muszę ciąglę się podmywać..Dodaję , że chodzę siku nawet kilkanaście razy dziennie.. Albo i więcej! Jechałam z mężem na urlop to musiał ciągle stawać na stacji , żebym mogla sie zalatwic :p

Ostatnia edycja:
Anula88 myślę, że 9 dni spoźnionego okresu to już dużo.. Najlepiej idź na badanie krwi bo możesz być w ciązy a na teście może być tego jeszcze nie widać :) Jeżeli masz już jedno dziecko i masz pdoobne objawy jak w pierwszej ciąży to jest to prawdopodobne i najlepiej zrobić beta Hcg i bedziesz na pewno wiedziala :)

reklama
Do góry