reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dokładnie tak jak napisała koleżanka wyżej. Ja upewniłabym się jeszcze dodatkowo tydzień po spodziewanej miesiączce, ponieważ czasem w dzień miesiączki może być jeszcze za wcześnie (aczkolwiek nie musi). ;-)

reklama
Wiec tak ,jeszcze raz wszystko sobie dokładnie policzyłam i pomyliłam sie trochę w dniach .. 18 mial dni niepłodne i testy wychodzą negatywnie ,byłam u lekarza i mdłości były z powodu niestrawności dlatego cały czas mnie mdlilo,generalnie tak to jest juz powoli ok . Ale tydzień temu miałam dni płodne i kochałam sie z mężem także musze teraz czekać na to czy zajdę w ciazy przy pierwszej próbie czy nie ;P miesiączke powinnam dostać 12 lub 13 czerwca ! Dziękuje wam za cenne rady i to ze to forum dzięki wam jest przyjemnym miejscem do porozmawiania z kobietami które maja podobne problemy i podobne uczucia ;)

A wiec tak ; nie mogę sie doczekać do dnia spodziewanej miesiączki i zrobiłam dziś test, ale wyszedł negatywny ;( ;( ta nieszczęsna jedna kreska.. Moze za szybko zrobiłam test . Czy którejś z was wyszła dopiero dużo pózniej ta druga kreseczka ?

Za szybko zrobilas test. Tak jak juz pisalam ja zrobilam test 3 dni po spodziewanej miesiaczce i byl negatywny. Dopiero 12 po pokazala mi sie slaba druga kreska. Ten hormon musi zaczac sie produkowac, musi go byc na tyle duzo aby test wychwycil i to naprawde rzadkosc zeby tyle dni przed miesiaczka juz cos wykazal. A jak jeszcze mialas np spozniona owulacje to juz w ogole..

Tez tak myślałam ,ale koleżanka wprowadziła mnie w błąd i poddała wątpliwości ;) dziękuje za szczere odpowiedzi bo czasem łapie sie ze pytania mam trochę bez sensu ;P

Hey... Przygarniecie i mnie ?:)...a wiec ... cykle mam 26-28 max .... @ spoznia mi sie 9 dni ... testowalam kilka dni temu ale negatywy ... nic nie wskazuje na przybycie @ temperatura ponad 37 ... nie spada .. sennosc jest ... ogólnie jak na ciążę bo tak miałam w pierwszej z tym ze tu test negatywny ... czy wam zdazylo się tak ze testy wychodzily grubo po terminie @ ?

dziewczyny strasznie mi sie dluzy i czekam do @.. teoretycznie powinna nastapic za 3, 4 dni..
Bardzo chcę jej nie dostać :/ Zauważyłam u siebie pewne zmiany.. Ale nie wiem czy są spowodowane tym , że ma przyjść @ czy ciążą..
Mam dziwne śluź.. białe jak mleko.. zadna infekcja to nie jest.. kiedyś miałam infekcje i wyglądało to zupelnie inaczej.. Czy któraś z was tak miała? Cały czas gdy chodzę do toalety widzę białe upławy.. Dodaje, że mam tam cały czas mokro.. muszę ciąglę się podmywać..Dodaję , że chodzę siku nawet kilkanaście razy dziennie.. Albo i więcej! Jechałam z mężem na urlop to musiał ciągle stawać na stacji , żebym mogla sie zalatwic :p

Ostatnia edycja:
Anula88 myślę, że 9 dni spoźnionego okresu to już dużo.. Najlepiej idź na badanie krwi bo możesz być w ciązy a na teście może być tego jeszcze nie widać :) Jeżeli masz już jedno dziecko i masz pdoobne objawy jak w pierwszej ciąży to jest to prawdopodobne i najlepiej zrobić beta Hcg i bedziesz na pewno wiedziala :)

reklama
Do góry