Matik2012
Fanka BB :)
Mozesz skonsultowac z lekarzem bo nie wiem czy zolty to na pewno prawidlowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej jestem tu nowa i chetnie sie przylącze jestem w 6 tyg ciazy na razie nie mam wiekszych objawow oprocz totalnej hustawki nastrojow z jedne strony jestem padnie ta nic mi sie nie chce a z drugiej jestem naladowana zloscia,jestem sfrustrowana,wsciekala sama nie wiem na co nie wiem o co mi chodzi czuje sie jak bomba z opoznionym zaplonem a i jeszcze jedno wieczorem padam jak dziecko przespie kilka godz i jak przychodzi godz 2,3 nad ranem ja juz spac nie moge a jak uda sie przysnac to za chwile sie budze i tak do rana co sie ze mna dzieje ???
apropos tych humorków, ja czasami sama siebie nie poznajęSkąd ja to znam.. mam takie humory, że ze złości aż płaczę. Myślę, że trzeba ten czas przeczekać i popijać meliskę Bliskie osoby też powinny wiedzieć, że to co mówimy w nerwach czy o co się czepiamy często jest spowodowane huśtawka nastrojów.. Ja się strasznie dzisiaj boję o dzidzię.. od rana męczył mnie ból zęba, kiedyś już się odzywał ale umilkł aż do dzisiaj. Poleciałam do stomatologa i bez pytania walnęła znieczulenie, otworzyła zęba i podała trutkę Oczywiscie mowilam ze jestem w ciązy, wiec pewnie dała mi jakies znieczulenie specjalne, ale nic mi nie pomagało, czułam wszystko, płakałam i uderzałam pięsciami w stolik ;( Teraz też boli, mniej ale jednak, za tydzień czeka mnie usuwanie szczątków nerwa i wypełnianie co pewnie też nie obejdzie się bez bólu, ale obawiam się o dzidzię ;( mam nadzieję, że nic mu/jej się nie stanie!!! ;(