reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Hej jestem tu nowa i chetnie sie przylącze jestem w 6 tyg ciazy na razie nie mam wiekszych objawow oprocz totalnej hustawki nastrojow z jedne strony jestem padnie ta nic mi sie nie chce a z drugiej jestem naladowana zloscia,jestem sfrustrowana,wsciekala sama nie wiem na co nie wiem o co mi chodzi czuje sie jak bomba z opoznionym zaplonem a i jeszcze jedno wieczorem padam jak dziecko przespie kilka godz i jak przychodzi godz 2,3 nad ranem ja juz spac nie moge a jak uda sie przysnac to za chwile sie budze i tak do rana co sie ze mna dzieje ???:no:

Hej jestem tu nowa i chetnie sie przylącze jestem w 6 tyg ciazy na razie nie mam wiekszych objawow oprocz totalnej hustawki nastrojow z jedne strony jestem padnie ta nic mi sie nie chce a z drugiej jestem naladowana zloscia,jestem sfrustrowana,wsciekala sama nie wiem na co nie wiem o co mi chodzi czuje sie jak bomba z opoznionym zaplonem a i jeszcze jedno wieczorem padam jak dziecko przespie kilka godz i jak przychodzi godz 2,3 nad ranem ja juz spac nie moge a jak uda sie przysnac to za chwile sie budze i tak do rana co sie ze mna dzieje ???:no:

Skąd ja to znam.. mam takie humory, że ze złości aż płaczę. Myślę, że trzeba ten czas przeczekać i popijać meliskę :) Bliskie osoby też powinny wiedzieć, że to co mówimy w nerwach czy o co się czepiamy często jest spowodowane huśtawka nastrojów.. :)

Ja się strasznie dzisiaj boję o dzidzię.. od rana męczył mnie ból zęba, kiedyś już się odzywał ale umilkł aż do dzisiaj. Poleciałam do stomatologa i bez pytania walnęła znieczulenie, otworzyła zęba i podała trutkę :sad: Oczywiscie mowilam ze jestem w ciązy, wiec pewnie dała mi jakies znieczulenie specjalne, ale nic mi nie pomagało, czułam wszystko, płakałam i uderzałam pięsciami w stolik ;( Teraz też boli, mniej ale jednak, za tydzień czeka mnie usuwanie szczątków nerwa i wypełnianie co pewnie też nie obejdzie się bez bólu, ale obawiam się o dzidzię ;( mam nadzieję, że nic mu/jej się nie stanie!!! ;(

Skąd ja to znam.. mam takie humory, że ze złości aż płaczę. Myślę, że trzeba ten czas przeczekać i popijać meliskę :) Bliskie osoby też powinny wiedzieć, że to co mówimy w nerwach czy o co się czepiamy często jest spowodowane huśtawka nastrojów.. :)Ja się strasznie dzisiaj boję o dzidzię.. od rana męczył mnie ból zęba, kiedyś już się odzywał ale umilkł aż do dzisiaj. Poleciałam do stomatologa i bez pytania walnęła znieczulenie, otworzyła zęba i podała trutkę :sad: Oczywiscie mowilam ze jestem w ciązy, wiec pewnie dała mi jakies znieczulenie specjalne, ale nic mi nie pomagało, czułam wszystko, płakałam i uderzałam pięsciami w stolik ;( Teraz też boli, mniej ale jednak, za tydzień czeka mnie usuwanie szczątków nerwa i wypełnianie co pewnie też nie obejdzie się bez bólu, ale obawiam się o dzidzię ;( mam nadzieję, że nic mu/jej się nie stanie!!! ;(
apropos tych humorków, ja czasami sama siebie nie poznaję

Witam wszystkie mamusie oraz przyszłe mamusie:)
Piszę do Was ponieważ mam kilka pytań związanych właśnie ze wczesną ciążą;)

Kiedy pojawiły się u Was mdłości?
5 marca powinnam dostać okres a dzisiaj mam takie mdłości, że nie mogę wytrzymać...W dodatku dość mocno powiększył mi się biust i boli - ale to zazwyczaj normalne przed okresem.

Przed 5 nie ma sensu robić testu prawda?
Doradźcie coś :)

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Na szczęście ból już ustąpił, daje się żyć, dzidzia ma się super bo byłam dzisiaj na kontroli prywatnie u swojego gina i powiem wam, że czegoś takiego nie widziałam, jak bum cyk cyk - lekarz pokazał mi mózg dziecka :baffled: wyglądało jak taki przekrojony włoski orzech :nerd: później mi strzelił zdjęcie ale wygląda jak UFO, aż Wam wrzucę :D Wiem, że pewnie każde dzidzi tak wygląda, al pozwolcie się nacieszyć - pękam z dumy, że ma już 5 cm :) hihi <głupek> O!Zobacz załącznik 613001

Ciekawa20
mysle, że możesz próbować. Każda chyba inaczej trafia na test pozytywny - niektóre dosc szybko, inne późno (kwestia czułości testu no i tego kiedy były dni płodne). Najlepiej Betkę strzelić z krwii - szybciej wyjdzie wynik wiarygodny:tak:
A co do mdłości to też różnie - ja nie mam i nie miałam żadnych a są dziewczyny co męczą się od samiuśkiego początku :tak:

Do góry