reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

hahahah :D Brzmi zabawnie ale wiem dobrze, że zabawne to nie jest :p
Może u mnie to nie wystąpiło jako pierwszy symptom ale naprawdę zapachy potrafią cholernie zmęczyć :)
Ja obecnie nie mogę wytrzymać z zapachem mięsa, kajzerek ;d i właśnie lodówki.. na samą myśl o kabanosach aż mnie trzęsie, a jeszcze niedawno dałabym się za nie pokroić :p

reklama
hahahah :D Brzmi zabawnie ale wiem dobrze, że zabawne to nie jest :p
Może u mnie to nie wystąpiło jako pierwszy symptom ale naprawdę zapachy potrafią cholernie zmęczyć :)
Ja obecnie nie mogę wytrzymać z zapachem mięsa, kajzerek ;d i właśnie lodówki.. na samą myśl o kabanosach aż mnie trzęsie, a jeszcze niedawno dałabym się za nie pokroić :p

ja w pierwszym trysmestrze nie moglam w ogole przygotowywac miesa i ryb, bo na sama myśl mialam odruch wymiotny

Dziewczyny chyba przechodzą już bezobjawowo bo faktycznie cisza zapadła na temacie ;-)
Ja mam dzisiaj dziwny objaw, zwłaszcza, że 3/4 doby leżę a rano obudziłam się z zakwasami na lewym udzie i półdupku :-D mąż się śmieje, że chyba biegałam przez sen, bo inaczej się tego wyjaśnić nie da :-p Ciąża to faktycznie czas cudów :-D

Hehehe albo lunatykowałam, albo biegałam albo mąż mnie przez sen pobił a teraz się wykręca :laugh2: Auć.. nie mogę nawet usiąść :dry:

A Wy jak się dziewczyny czujecie? ;-)

reklama
Dziewczyny, czy śluz, albo przezroczysty albo czasem żółty, bez zapachu to cuś niedobrego? Dzisiaj mam masakrę, czuję się jakby cały czas to ze mnie leciało :eek::eek:

Do góry