Powiedziała, że mam prowadzić normalny tryb życia, tylko nie przeciążac się, częściej odpoczywać. Nie martw się ze nie masz mdłości, nie każda je ma. Będzie dobrze! Aha! Pamiętaj że w żadnym wypadku się nie kap w wannie,tylko prysznic!
reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Każda ciąża inna, ja przez cała ciążę do tej pory ani jednego dnia mdłości nie miałam!!!
Ja przez pierwsze 4 miesiące miałam potworne poranne mdłości do tego stopnia, że kiedy nie miałam czym wymiotować, wymiotowałam samym kwasem żołądkowym. Lodówka to mi śmierdziała strasznie, kiedy ją otwierałam, od razu biegłam wymiotować. ;P A jeżeli chodzi o zachcianki ciążowe, to rzadko miałam.
Dziewczęta proszę powiedzcie co sądzicie o becie w 40dc na poziomie 44, a w 43dc już na poziomie 132? Jeśli chodzi o normy to wg nich jest to wynik dla 4 tygodnia... ale wg OM to dużo za mały wynik i sama nie wiem czego się spodziewać
Alex_WA
Ja po testowaniu domowym - w poniedziałek pewnie będzie beta
Witajcie dziewczyny
Objawy wczesnej ciąży... nie miałam. W 39 dc test był negatywny (czulosc 25).
Wczoraj 44 dc - test pozytywny o godzinie 20:00 !!! Dość ciemna kreska.
Dziś rano doskwierało mi napięcie w piersiach i zgaga.
A tak, to chyba wszystko ok
Więc nie mam wątpliwości...
A... i byłabym zapomniała - ponoć zażywanie kwasu foliowego przed ciążą powoduje mniejsze objawy ze strony przewodu pokarmowego. Ja mam na razie ok
Witajcie dziewczyny
Objawy wczesnej ciąży... nie miałam. W 39 dc test był negatywny (czulosc 25).
Wczoraj 44 dc - test pozytywny o godzinie 20:00 !!! Dość ciemna kreska.
Dziś rano doskwierało mi napięcie w piersiach i zgaga.
A tak, to chyba wszystko ok
Więc nie mam wątpliwości...
A... i byłabym zapomniała - ponoć zażywanie kwasu foliowego przed ciążą powoduje mniejsze objawy ze strony przewodu pokarmowego. Ja mam na razie ok
Ostatnia edycja:
Matik2012
i nikt już nie pisze? dziewczyny ? tak fajnie się czyta wasze radosne objawy :-)
mnie niestety od 6 mcy nic tylko objawy albo pozytywny test ale i tak przyszła @
mnie niestety od 6 mcy nic tylko objawy albo pozytywny test ale i tak przyszła @
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
jestem w 5 tc, co do objawów to:
- mam podwyższoną temperaturę
- powiększone, bolesne piersi, żyłki na piersiach
- barrrdzo bolesne sutki
- czasami pobolewa mnie brzuch
- obowiązkowo wstaję w nocy na siku
- nie mam ochoty na jedzenie, nic mi za bardzo nie smakuje
- poprawiła mi się cera (wcześniej miałam problem z wypryskami)
- czasami kręci mi się w głowie
- nie mogę spać w nocy, budzę się już ok 4-5 kompletnie wyspana a normalnie to 7 rano to dla mnie środek nocy
więcej objawów nie pamiętam, i zaznaczam, że nie są one praktycznie wcale uciążliwe i za każdym razem jak doświadczam czegokolwiek z wyżej wymienionej listy mam uśmiech od ucha do ucha i jestem przeszczęśliwa bo przypomina mi to, że noszę pod sercem nasz mały, wielki CUD!
- mam podwyższoną temperaturę
- powiększone, bolesne piersi, żyłki na piersiach
- barrrdzo bolesne sutki
- czasami pobolewa mnie brzuch
- obowiązkowo wstaję w nocy na siku
- nie mam ochoty na jedzenie, nic mi za bardzo nie smakuje
- poprawiła mi się cera (wcześniej miałam problem z wypryskami)
- czasami kręci mi się w głowie
- nie mogę spać w nocy, budzę się już ok 4-5 kompletnie wyspana a normalnie to 7 rano to dla mnie środek nocy
więcej objawów nie pamiętam, i zaznaczam, że nie są one praktycznie wcale uciążliwe i za każdym razem jak doświadczam czegokolwiek z wyżej wymienionej listy mam uśmiech od ucha do ucha i jestem przeszczęśliwa bo przypomina mi to, że noszę pod sercem nasz mały, wielki CUD!
reklama
Witam cie sluchaj mam taki problem do oktesu jeszcze 6 dni cykl 29 od 3 dni mam lekkie mdlosci biegam non top siku kluje mnie jsjnik raz Prawy tax lewy spetyt mam mega czy to moze byc ciaza??
Podziel się: