reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

hej mam pytanie odnosnie wczesnej ciazy...Otóż dzisiejsza cala noc prawie nie przespalam bo bolala mnie glowa,gdy wstalam dzis rano z bolem glowy to odrazu zaczelo mnie mdlic i zwymiotowalam juz dwa razy.. miesiaczka spoznia mi sie juz 4 dzien..podejżewam ze zaciążyłam.. testu jeszcze nie robilam, dzis zrobie..
Czy ktoras z was miala takie dolegliwosci na poczatku??

Z tego co pamiętam to wymioty miałam dopiero ok 6 tygodnia ciąży. I tak było w jednej i w drugiej

reklama
podziwiam Twoje żelazne nerwy, mnie się @ spóźniała 1 dzień i już testowałam :) (niestety test wyszedł negatywnie bo te spóźnienia były spowodowane odstawieniem tabletek antykoncepcyjnych i wahaniami hormonalnymi).

zrób test jak najszybciej (najlepiej z porannego moczu) i daj znać co wyszło!

pozdrawiam

Ja w ogóle nie wymiotowałam ani w pierwszej, ani w obecnej ciąży.
Ale ja również podziwiam cierpliwość, ja teraz testowałam już w dzień spodziewanej @ po południu :p

do NADALKA - na samym pocztku bolala cie? moze czolo? bo mnie czolo bolalo..potem przeszlo po dwóch pawiach heh;-)
teraz sie czuje jak bym byla na jakims kacu..wczesniej sie położyłam poleżeć ale nie usnęłam..

Nie dlugo za testuje tzn. dzis..czekam na testy i kwas foliowy..za jakas godzinke dam znac jaki wynik..

Dziewczyny mam pytanie, jesli jestem w ciazy to w ktorym tyg..? ostatnia miesiaczke mialam 25 września.. mi wychodzi ze jakos 5 tydzien??

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, ja już testowałam w pon, wyraźnie 2 kreski, w środę byłam u gina, i była kropeczka 2mm. Dostałam leki na podtrzymanie i narazie ok. Nastepna wizyta 7 listopada i zobaczymy.
Dlatego testuj już, jeśli coś jest to będzie 2 kreska.
mnie co jakiś czas boli głowa, mam powoli małe nudności i ogólnie mega zmeczenie.

Do góry