reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Tak, ja już testowałam w pon, wyraźnie 2 kreski, w środę byłam u gina, i była kropeczka 2mm. Dostałam leki na podtrzymanie i narazie ok. Nastepna wizyta 7 listopada i zobaczymy.
Dlatego testuj już, jeśli coś jest to będzie 2 kreska.
mnie co jakiś czas boli głowa, mam powoli małe nudności i ogólnie mega zmeczenie.

To gratulacje!! :-)
Wychodzi na to ze my prawie w tym samym czasie ciazy :-D...jeden dzien roznicy..

reklama
jesli jestes w ciazy to okolo 4/5 tydzien ;)

ja juz wiedzialam w tym tygodniu ze jestem dwupakiem ale zaden test nie pokazywal dopiero 5 czy 6 no i usg pokazalo pecherzyk. bolala mnie glowa jak na migrene, cycki tez, w brzuchu balonik, ogolnie nie do zycia bylam ani reka ani noga. a mdlosci jakos niedlugo po 8tc byly a wymioty chwile pozniej. i nawet w 6 miesiacu zdazylo mi sie tulic porcelanke...

daj znac jak test :)

Witam drogie forumowiczki!!
Otóz moje objawy były trochę inne. Nie miałam takich objawów jak weronika25. raczej czułam sie jak w nieswoim ciele i praktycznie od pierwszych dni ciąży chodziłam w nocy do toalety ale na siusiu.. Co wcześniej mi sie nie zdarzało. I spałam po południu. A takie objawy jak opisujesz to mi wyglada na niestrawnośc ale może się mylę. Bo zazwyczaj jest tak ze od żołądka zaraz boli głowa a od bólu zołądka do wymiotów to juz krótka droga:) ale trzymam kciuki że to wczesna ciąża a testy nigdy w 100 % nie pokrywaja się z rzeczywistością :)

Witam drogie forumowiczki!!
Otóz moje objawy były trochę inne. Nie miałam takich objawów jak weronika25. raczej czułam sie jak w nieswoim ciele i praktycznie od pierwszych dni ciąży chodziłam w nocy do toalety ale na siusiu.. Co wcześniej mi sie nie zdarzało. I spałam po południu. A takie objawy jak opisujesz to mi wyglada na niestrawnośc ale może się mylę. Bo zazwyczaj jest tak ze od żołądka zaraz boli głowa a od bólu zołądka do wymiotów to juz krótka droga:) ale trzymam kciuki że to wczesna ciąża a testy nigdy w 100 % nie pokrywaja się z rzeczywistością :)

Ale ja nie mam ból zoladka.. czuje sie dobrze pod tym kątem..

reklama
Do góry