:-):-):-)gratulacjeja miałam bóle podbrzusza do 3 miesiąca.plamienia nie mialam więc ci niestety nie doradze w tej sprawie.ale zawsze trzeba myslec pozytywnie i bedzie dobrze kochananajlepiej jak zbada cie lekarz i rozwieje twoje watpliwosci.a masz jeszcze jakies inne objawy ciazy???
reklama
:-)Takie są właśnie początki
Oj ja do 3 miesiąca miałam mdłości i dzień w dzień wymiotowałam!!!Masakra jakaś!!!!!!A spałam też bardzo dużo,w szczególności pod koniecKtóry to już tydzień według obliczeń???Ja urodziłam 3 miesiące temu
Oj ja do 3 miesiąca miałam mdłości i dzień w dzień wymiotowałam!!!Masakra jakaś!!!!!!A spałam też bardzo dużo,w szczególności pod koniecKtóry to już tydzień według obliczeń???Ja urodziłam 3 miesiące temu
Chłopiec czy dziewczynka? A może jedno i drugie? Wymiotować to nie, ale może za wcześnie jeszcze... Z wyliczeń 4 tydzień, może mam jeszcze jakieś dolegliwości ale po prostu nie zauważyłam, może mam ochotę na owoce troszkę bardziej, ale nie wiem czy nie za wcześnie na zachcianki
Chłopiec -Adrianek
Nasze największe szczęścieTymbardziej,że pierwsze dziecko poroniłam((I równo rok po starcie zaszłam w ciąże
Mały ważył 3.900 więc był bardzo duży a teraz ma juz 6,5 kg.Rośnie jak na drożdzach.Rodziłam w Irlandii i byłam na wywołaniu,bo miałam bardzo wysokie ciśnienie.Rodziłam,aż 24 godziny.Dopiero po 16 godz dali mi w kręgosłup znieczulenie i potem juz bylo ok bo prawie nic nie czułam.Ogólnie w ciąży się czułam ok.Ja to miałam całą ciążę ochote na słodycze,lody itp.Powiem Ci,że mi się zachcianki zaczęly dopiero ok 8 tygodnia.Bycie matką jest naprawde bezcenne.A to Twoje pierwsze dzidzi???
Nasze największe szczęścieTymbardziej,że pierwsze dziecko poroniłam((I równo rok po starcie zaszłam w ciąże
Mały ważył 3.900 więc był bardzo duży a teraz ma juz 6,5 kg.Rośnie jak na drożdzach.Rodziłam w Irlandii i byłam na wywołaniu,bo miałam bardzo wysokie ciśnienie.Rodziłam,aż 24 godziny.Dopiero po 16 godz dali mi w kręgosłup znieczulenie i potem juz bylo ok bo prawie nic nie czułam.Ogólnie w ciąży się czułam ok.Ja to miałam całą ciążę ochote na słodycze,lody itp.Powiem Ci,że mi się zachcianki zaczęly dopiero ok 8 tygodnia.Bycie matką jest naprawde bezcenne.A to Twoje pierwsze dzidzi???
Ale duży juz, śliczne imię. Drugie, pierwsze też poroniłam... Dokładnie to w marcu tego roku, także ta ciąża była dla nas zaskoczeniem niemałym, teraz czekam na wizytę. ale to też byľa wina trochę ginekologa, ponieważ powiedział mi, ze niemożliwe ze to 4 tydzień (tak wyszło na usg), ze to najwyżej 2. A maleństwo po prostu było bardzo slabe i jak się później dowiedziałam, w szpitalu, zle umiejscowione.. Boje się znów iść, chce żeby było wszystko dobrze. Dodam, ze z mężem mamy po 20/21 lat, ale uwierz bardzo chcielismy mieć dzidzie
No dużutki Powiem Ci,że ja pierwsze poroniłam w 8 tygodniu serduszko wogóle nie biło jak poszłam na wizyte(Wcześniej miałam plamienia ,a po 2 dniach plamien to juz krwawiłam starsznieI wtedy pojechałam do ginekologa i okazało sie ,że nie bije serduszko wogole(((I jak bylam w ciazy z drugim to strasznie sie stresowałam na kazdej wizycie,wiec bardzo dobrze Cie rozumiem.Według mnie wiek nie ma znaczeniaWazne,zeby sie chciało dziecka.Ja mam 25 lat ,a tez chciałam miec dziecko ok 22 lat.My sie o pierwsze staraliśmy rok i jak je starcilłam to myslałam ,że mi serce pęknieA o drugie też rok sie staraliśmy.Ale teraz na szczescie bylo wszystko dobrze.A jak Twoje samopoczucie???Kiedy idziesz na wizyte???Pewno nie możesz się doczekać wizyty:Trzymam mocno kciuki ,żeby było wszytko ok.Buziaki:*
Ja w 9 tyg, w poniedizałek idę... Boję się jak cholera. Teraz jest zupełnie inaczej, bo właśnie wtedy cały czas plamiłam i brzuch mnie bolał non stop (a lekarz nic z tym na początku nie zrobił). Teraz rzadko mnie boli, a plamień żadnych... Każda ciąża jest inna także mam nadzieję, że jest ok. Od razu zaczęłam przyjmować kwas foliowy
Dokładnie każda ciąża jest innaUszka do góry będzie wszystko dobrze zobaczysz!Dobrze,że przyjmujesz kwas foliowy:-):-):-).Mam nadzieje,że chociaż troszkę Ci pomogłamMój mały dzisiaj ma coś spiacy dzień <jupiiii>więc moge troszke na necie posiedzieć
reklama
Podziel się: