reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Cześć dziewczyny. mam taki mały dylemat, otóż chodzi o to że podejrzewam ciąże, powinnam dostać dzisiaj okres ale nie mam żadnych objawów, tzn zawsze bolal mnie brzuch kilka dni przed @ albo tydzień wcześniej, oraz piersi, nic z tego u mnie nie było. 12 kwietnia miałam wyrywane usemki 2 i musialam przez tydzien brać antybiotyk i przeciwbólowe, przez to jak mi się wydaje miałam plamienia, ale nie jestem pewna 12 tez kochalam się z moim bez zabezpieczenia do końca, tydzień pożniej bolal mnie jajnik wiec pomyślałam że mam owu, ale również tego dnia skończyło mi się plamienie, i zaczął sie taki śluz jakby na owu, taki przezroczysty i ciągnący się, mam go do teraz ale jakoś od tygodnia zmienił barwe na leko biały... mam go dużo. ostatni okres miałam 2 kwietnia, trwał tylko 3 dni i o te 3 dni dostałam go za wcześnie i mam 33-35 dniowy cykl, proszę doradcie mi coś, czy to może być ciąża? nie boje się o to że moge być, ale nie jesteśmy z chłopakiem na to jeszcze przygotowani zbytnio, on ma stała prace, a ja dorabiam i ucze się zaocznie, za rok mam mature. Z góry bardzo dziękuje za wszełką pomoc i informację.

marika tylko test albo wizyta u gina da Ci odpowiedź.Ja np miałam takie same objawy ciąży jak i zwykle na @...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mam jeszcze takie dziwne uczucie czasem mnie zakłuje a teraz, mam tekie wrazenie ze jakby coś gilgotało mi w środku brzucha

reklama
chlopakkupil mi tes, ale tylko dlatego, że się wkurzył... ostatnio ciągle się kłucimy przez tą całą sytuacje... nie mam nawet z kim podzielić się... :-(

Do góry