reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
no to rewelacja!:-)Kurcze, pamiętam jeszcze jak to było u nas - tak niedawno!Aż kusi znów mieć brzuszek;-)

ten czas tak leci..... teraz odliczanie kazdego tygodnia wyznacza nam rytm zycia :)
A co stoi na przeszkodzie sprawic Franusiowi rodzenstwo.....? jak sie postaracie to 2012 jest rowniez Wasz ;)

pati niby tak i nawet był plan taki, ale sama zobaczysz ile pracy jest przy noworodku - jeszcze nie odpoczęłam po tym;-)Poza tym Franek teraz jest tak absorbujący, że nie wyobrażam sobie dzielić opieki nad nim z zajmowaniem się drugim maluszkiem. Może za dwa, trzy lata jak Bóg da!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak,tak tu masz racje, maluch pochlania caly Twoj czas i ciezko byloby sie podzielic...... zreszta Franus to slodkie malenstwo jest w najfajniejszym wieku, a za dwa lata to samej Ci sie baaaaardzo zachce znowu maluszka, ktory jest slepo wpatrzony w Ciebie ;) wiem to z doswiadczenia :) bo Franus wejdzie w wiek ciaglego NIE i da popalic troszeczke ;)
zycze Wam milego dnia i duuuuuzo sloneczka, moze wreszcie nadejdzie cieply maj!!!!!

reklama
zrobiłam 2 testy, jeden wczoraj wieczorem pink test i była 1 kreska:-(, no chyba że za zmęczenia i zauważyłam, bo jak dzisiaj zobaczyłam to cos tam bardzo słabo widoczna kreseczka była, a disiaj zrobiłam z rana Qixx test i była tylko jedna kreska:-(, wiec teraz czekam na @, a jak nie dostane to zrobie kolejny test, bo nadal nie czuje jakbym miała go dostać:crazy:

Do góry