reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
poczekam tydzień i jak nie dostane @ to zrobie test, po domniemanej owu kilkakrotnie z chłopakiem kochaliśmy się też ale juz do końca i bez zabezpieczenia, no ale zaczyna boleć mnie podbrzusze jak na @, chociaż to nic nie mowi, bo ile dziewczyn miały takie bóle a okazywało się że są w ciąży...

boli mnie podbrzusze, boli boli i nic wiecej nie dzieje się... choć zaczęły boleć mnie piersi, zawsze zaczynały bołec w ostatni dzien owu aż do @... @ jak nie było tak i nie ma, choć powinnam była dostać w czwartek... już nie wiem co mam myślec... jesli jestem w ciazy, to wszystkie plany strzelil piorun... mam jechac z chlopakiem do rodzinki, moj tata mieszka daleko i podroz kosztuje, chlopak powiedzial ze jesli okaze sie ze jednak jestem w ciazy to nigdzie nie pojedziemy, zeby zaczac odkladac kase. ja rodzine widze raz w roku... tymbardziej ze chcialam przedstawic chlopaka. czuje sie do glebi urazona... ja jego rodzicow juz od dawna znam... a on... szkoda gadac, az plakac sie chce bo przez ewentualna ciąże nie moglabym sie przez dobrych kilka lat z tata i wogole z rodzina, a oni maja jeszcze wiekszy problem z przyjazdem

marika myślę, że to Ty powinnaś decydować o ewentualnych spotkaniach ze swoim tatą a nie Twój chłopak, a ciąża to moim zdaniem chyba jescze większy powód by ich sobie w końcu przedstawić...Bądź dzielna!Myśl o sobie!

myszowata dziękuje, ale chodzio to że jesliokaze sie ze jednak jestem, to raczej pojade sama... chyba od 2 miesięcy mowilam ojcu ze przyjedziemy razem, a teraz? on jest uparty, wszyscy wiedza ze on tez ma przyjechac, i nie mam pojecia w jaki sposób moglabym powiedziec dlaczego nie bedzie mogla, bo napewno beda pytac, a ja mam zamiar jechac i tak, to w koncu rodzina, ja do nich jezdze tylko latem i czasem zima na ferie, bo sie ucze, ech szkoda gadac... :-(

pati fajny nowy avatarek:-)Czyżby pierwszy nabytek dla dzidzusia?:-)
marika mam nadzieję, że Twój chłopak jednak zmieni zdanie i będzie Ci towarzyszły na tej wizycie!Zwłaszcza jeśli okaże się, że będziecie mieć dziecko...Powodzenia i 3maj się!

Dzieki, tez mam taka nadzieje, moze jednak uda sie przekonac go. chlalabym byc u dziadkow na 50 rocznicy slubu, zeby byl razem ze mna

Na 12 dzień od zapłodnienia zaczął mnie boleć mocno brzuch a raczej podbrzusze. Ból był czasem tak silny że nie mogłam się wyprostować. w piersiach mialam jakies skurcze
Więcej jem.
Czesto siusiam. Jeszcze do niedawna mogłam wytrzymać nawet 9 godzin bez korzystanie z ubikacji.
Sutki znacznie wybielały, biersi nie bola ale są twardsze.

Co to może oznaczać? Okres powinnam mieć za 2 tygodnie. Tak nigdy nie mialam. bole zaczynaly sie kilka dni przed miesiaczka

Kochani. te objawy pokazuja sie mniej wiecej o tych samych godz. brzuch juz nie boli ale nasilile sie troche te ''omdlenia''. sutki zaczynaja ciemniec. widocznie. wciaz czesto siusiam bo co okolo 2 godz juz musze a jak wspomnialam juz wczesniej wytrzymywalam nawet do 9 godzin. w nocy sie przebudzam. nie najlepiej sie czeje

po pierwsze bez sensu zakładać nowy temat który już jest:-)ale to tak w wramach ścisłości...
po drugie kochana piszesz, że okres masz dopiero mieć za 2 tyg więc wątpie, żebys miała juz objawy...tym bardziej, że większość z nich pojawia się później...ale może u ciebie jest inaczej..wydaje mi się , że za bardzo się nakręcasz..spokojnie poczekaj do dnia miesiączki a potem zrób test :)
daj znać jak wynik:-D

pozdrawiam

reklama
hm...musisz mieć strasznie długie cykle,skoro piszesz,że minęło 12 dni od zapłodnienia,a okres dopiero za 2 tygodnie...z tego,co wiem,to owulacja zwykle występuje ok 2 tygodnie przed okresem....hm...

Do góry