reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
bafinka ja tez nie miałam ani razu żadnego wymiotu i dobrze mi z tym;) tylko męczyły mnie i dalej meczą mdłości;) a co do dzidzi to nie martw się musisz myśleć pozytywnie bo ponoć psychika w ciąży działa i to ostro;) wiec kochana pozytywne nastawienie ze wszytko będzie dobrze i tak będzie;)ja tez sie zamartwialam ..to normalne jest ale wiem ze musze myslec pozytywnie:) buziaki;)

a ja dziś jakaś taka zmęczona jestem nic tylko bym leżała w łóżeczku a tu za chwile muszę się ubrać i iść po odbiór wyników bo rano badania robiłam...wrr aż nie chce mi się wychodzić jak popatrzę za okno... ale cóż muszę iść bo nie ma mi kto odebrać tych wyników;) a po powrocie do domku muszę sie zmotywowac i wziasc sie za prasowanie;) miłego dnia dziewczyny;)

HEj Bafinka! Dobrze ze wszystko ok.
Kwiatuszek mam ten sam problem, bol brzucha i wieczorami czuje jajnik. I mialam to tak jak ty zaraz po owulce do teraz. O ile liczylam ze po owu to ciagniecie i bol to zagniezdzenie, to teraz mysle ze to jednak okres nadchodzi. Tylko czemu pol miesiaca zmagam sie z objawami nadchodzacego @.

hej laski:)
ja mam bol jajnikow od owulki do okresu, i to praktycznie miesiac w miesiac, i juz nie wiem co to ma znaczyc, bo gdyby to byla ciaza to juz bym w niej dawno byla...

u mnie jakies 3-4 dni przed terminem @ zaczal bolec brzuch jak na @ i mniej wiecej w tym samym czasie najpierw zaparcia, potem biegunka, z ciekawosci zrobilam test mimo ze zeszcze nie bylo po terminie @ i wyszedl pozytywny, poniej 2gi i beta i mialam pewnosc, praktycznie do ok 7.5 tyg mialam bole, skorcze, klocia w podbrzuszu, co mnie troche martwilo, odkad jestem za zwolnieniu lekarskim zadnych boli, tylko czasami mi niedobrze

reklama
hej laseczki jak tam co tam sa jakies nowe zafasolkowane??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ rozdaje :)
ja juz myslami o wizycie bo poniedzialek coraz blizej :)

Do góry